opc_loader

Wensenlijst

Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Retro

Retro is te gek. Misschien ben jij een liefhebber hiervan in je interieur. Misschien ook niet, maar zelfs dan is de kans groot dat je een vleug retro absoluut kunt waarderen. Het hangt alleen van de setting af. In sommige settings komt dit perfect tot zijn recht. Denk aan een fraaie bruine kroeg of in een arcadehal. Heb jij een retro-interieur, dan ben je ongetwijfeld een echte liefhebber, maar is jouw interieur bijvoorbeeld modern, dan zie je wellicht niet hoe je hier retro-invloeden in aan kunt brengen. Wij wel.

Een vleug retro kan zorgen voor meer sfeer

Kijk jij wel eens naar je interieur en denk je: het ontbreekt aan iets? Over het algemeen ben je tevreden, maar het is nog net niet af. Als een zak friet zonder een lekkere dot mayonaise, of een toffe actiefilm zonder lekkere babe erin. Het is prima, de basis staat, je bent niet ontevreden, maar het is toch net niet helemaal wat het zou moeten zijn.

De puntjes op de “i’ zetten, is een van de lastigste dingen om thuis succesvol te bewerkstelligen. Wij zijn niet zoals vrouwen, die overal wel tierelantijntjes en accessoires neerzetten. Jij wilt dit waarschijnlijk ook wel, maar dan wel op een stoere manier. Het kan best lastig zijn om hiervoor de juiste items en accessoires te vinden. Retro kan dan de oplossing zijn.

Voeg sfeer toe met een tof bord

Vaak zijn het dus de kleine dingen die de uitstraling van een ruimte helemaal af maken. Je zult verbaasd zijn wat je kunt bewerkstelligen wanneer je een tof retro bord ophangt. Dat kan een metalen bord zijn, een cool neon bord of een houten bord. Het kiezen en plaatsen van het juiste bord, heeft een soortgelijk effect als het plaatsen van de perfecte plant. Ineens hoef je niets meer aan de kamer te doen: hij is perfect zoals hij is.

Een mooie bonus

Als we even een beetje mogen generaliseren: als je samenwoont met je vriendin of vrouw, is de kans groot dat zij net iets meer invloed uitoefent op het interieur. In veel relaties is het toch uiteindelijk de vrouw die de beslissende stem heeft in de aankleding van jullie huis, of zij besteedt hier simpelweg net wat meer aandacht aan.

Dit betekent natuurlijk niet dat jij geen mening hebt, of een bepaalde stijl cool vindt. Met retro scoor je bijna altijd. Er zijn accessoires die worden betiteld als typische mannendingen en vrouwen vinden deze over het algemeen dan ook niet echt mooi. Met retro borden is dat vaak anders. Deze kunnen wellicht wel op goedkeuring van jouw vrouw/vriendin rekenen en dat is een mooie bonus.

Maak een vriend blij

Is zo’n retro bord toch niet iets voor bij jou thuis, maar vind je het wel gaaf? Je hebt vast wel een vriend die je hiermee blij kunt maken. Met zo’n tof bord zorg je voor een gaaf cadeau dat ook nog eens origineel is. Wij bieden je de keuze uit veel verschillende stijlen met karakteristieke opdrukken. Voor in huis, de keuken, de hobbykamer of de man cave.