opc_loader

Wensenlijst

Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Houten borden

Wil je op originele wijze wat sfeer toevoegen aan een ruimte, kies dan voor houten borden. Hoeveel manieren ken je om je woning te verfraaien en tegelijkertijd te zorgen voor een bepaald statement dat laat zien wie je bent en waar je voor staat? Precies. Je kunt tal van verfraaiingen voor je interieur bedenken. Verfraaiingen die je ongetwijfeld graag hebt staan, maar er zijn maar weinig accessoires waaruit echt jouw karakter blijkt. Houten borden zijn dit wel. Deze draaien helemaal om jouw persoonlijkheid. 

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Geen zoetsappige borden...

Je kent ongetwijfeld de houten borden die je in alle woonwinkels ziet liggen. “Live, laugh, love”, dat soort zoetsappige teksten. Leuk, origineel… Not! Dat doen wij natuurlijk anders. Wij zijn Hop en wij zijn er voor de man. In alles wat wij verkopen houden wij rekening met wat jij als man wilt, dus ook met onze borden. Ben je tevens liefhebber van een retro element in je interieur, dan is zo’n bord helemaal een voltreffer.

Houten borden laten zien wie je bent

Het is misschien niet iets waar je eerder over na hebt gedacht, maar houten borden zijn een van de oudste vormen van decoratie. Wat dacht je, dat niemand zijn interieur wilde verfraaien voor de tijd van fotografie en metaalbewerking? Natuurlijk wel. Dat is wat houten borden extra tof maakt. Het is een ambacht. Met de blote handen hout bewerken. Iets maken van niets. Verfraaiing creëren uit een dood stuk hout. 

Hoe je het ook wendt of keert: sommige accessoires hebben meer karakter dan andere. Niets ten nadele van populaire accessoires zoals bloemen, kaarsen en andere spullen die je in vrijwel elk interieur tegenkomt, maar…. als je op zoek bent naar iets met karakter, iets laat zien wie je bent: waar kies je dan voor? Houten borden laten zien wie je bent. Ze maken of fraaie wijze een statement en zijn daarmee perfect geschikt voor wie zijn karakter wil tonen door middel van toffe accessoires.

Jouw bord, jouw domein

Er zijn tegenwoordig maar weinig plekken waar een man nog echt een man kan zijn. Waar je alleen kunt zijn met je gedachten en in alle rust ongestoord kunt genieten van je hobby of het uitoefenen van je passie. Dan denk je wellicht direct aan een man cave. En inderdaad: dit is een van die plekken. Maar wat dacht je van de garage?

De garage is van oudsher een plek waar je als man je ding kunt doen. Werken aan een nieuw project in huis, sleutelen aan je auto of motor, of gewoon dingen bouwen. Dit is jouw domein. Daar hoort ook jouw bord bij. Houten borden zijn perfect geschikt om je territorium af te bakenen. Niet dat mensen hier niet welkom zijn, maar je laat wel even weten dat dit jouw terrein is. Wat dacht je van een tof houten bord zoals: my garage, my rules. Lekker duidelijk toch? Dat moeten mensen dan maar nemen met een kleine knipoog. Of niet, dat is aan jou om te bepalen. Feit blijft: houten borden zijn te gek. Om zelf op te hangen of om als cadeau te geven.