opc_loader

Wensenlijst

Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Neon borden

Is er iets dat je in huis aan kunt brengen met een grotere impact dan neon borden? Ja, vast wel, maar we hebben het hier over een positieve impact, he? En een impact die niet meteen de hele boel domineert en de aandacht afleidt van andere blikvangers in de ruimte. Laat ons eens een gokje wagen. Je had vroeger vast wel zo’n coole oom die een neon bord had hangen boven zijn home bar of in zijn garage. Je was daar altijd danig van onder de indruk en dacht: ja, dat wil ik later ook. Wel, vriend: later is nu. Waarom heb je nog niet zo’n tof bord hangen? Het was cool toen je jong was en dat is het nu nog steeds. Daarom hebben wij toffe neon borden voor je waarmee je de kamer van je keuze (bijvoorbeeld je hobbykamer of man cave) kunt verfraaien.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Neon borden blijven tot de verbeelding spreken

Neon borden blijven tot de verbeelding spreken. Soms hoeven dingen niet per se je smaak te zijn om ze te kunnen waarderen. Zo is dat met dit soort borden. Heb je er thuis een hangen, dan zal dat heus niet eenieders smaak zijn. Maar kritiek? Nee, die krijg je nooit. Daarvoor is deze retro look simpelweg te cool. Dat mensen zelf iets niet hebben, of niet in huis willen halen, betekent niet dat ze het bij een ander niet kunnen waarderen.

Maar genoeg over anderen: het gaat om jou. En jij vindt deze neon borden wel tof. Het aanschaffen van zo’n bord is wellicht wel de beste manier om op eenvoudige wijze te zorgen voor een vette extra uitstraling. Het is namelijk een blikvanger van jewelste. Wat daar extra knap aan is, is dat het geen accessoire is die echt keihard gaat domineren. Daarom komt een neon bord niet alleen tot zijn recht in je eigen man cave, maar ook in de eethoek, in de keuken of bij de bar. Zelfs in de woonkamer.

Drinks & music

Neon borden kunnen voor diverse onderwerpen worden gebruikt. Wanneer je het hebt over thuisgebruik, zijn er echter twee onderwerpen die er met kop en schouders bovenuit springen: drinks & music. Wat is er nu toffer dan een fraai neon bar sign boven je thuisbar of op de plek waar je het liefst je drankjes nuttigt? En ben je muziekliefhebber? Dan is een neon muziekbord een prachtige manier om dit te uiten. Voeg wat rock & roll toe aan je hobbykamer of zelfs je woonkamer. Als je een muziekliefhebber bent, komt dit bord overal tot zijn recht. Bij je muziekverzameling, maar ook boven de bank of in de zithoek.

Doe een neon bord cadeau

Hoe vaak krijgen mensen nu neon borden cadeau? Precies. En dat terwijl ontzettend veel mensen hier blij mee zouden zijn. Waarom zou je niet zo’n fraai bord cadeau geven aan een vriend? Wedden dat hij je dankbaar zal zijn. Om de prijs hoef je het niet te laten, want deze zal je in positieve zin verrassen. Da’s nog zo’n sterk punt van neon borden: ze zorgen altijd voor een luxe uitstraling met een retro touch. Go for it!