opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Blaaspijp 1,5 meter

20,00
  • Voor elke man een gaaf cadeau!
  • Lage verzendkosten
  • 30 Dagen bedenktijd
  • Betalen in een veilige omgeving

Zet op wensenlijst

De ultieme blaaspijp voor de jacht!

Ben je op zoek naar een spannende en effectieve manier om op je doelen te jagen? Zoek niet verder dan de blaaspijp, een klassiek stuk gereedschap dat al eeuwen bestaat. Deze blaaspijp is de perfecte oplossing voor je doelwitjacht. Hij bestaat uit twee aluminium delen en wordt geleverd met tien pijltjes, zodat je meteen aan de slag kunt. 

Wat is een blaaspijp? 

Een blaaspijp is een eeuwenoud instrument voor de jacht op klein wild zoals vogels, knaagdieren en insecten. De lucht uit de longen van de gebruiker wordt door de pijp geblazen, waardoor een dartpijl of pijl tot 30 meter ver wordt voortgestuwd. Het wordt al eeuwenlang over de hele wereld gebruikt als een effectief hulpmiddel bij de jacht op klein wild. 

De voordelen van het gebruik van een blaaspijp 

Het gebruik van een blaaspijp heeft verschillende voordelen boven andere jachtwerktuigen. Ten eerste vereist het minimale training en oefening om er bedreven in te raken. Ten tweede kun je er geruisloos mee jagen, waardoor het voor de prooi moeilijk is om je aanwezigheid waar te nemen tot het te laat is. En tenslotte, omdat de blaaspijpjes geen metalen onderdelen hebben, kunnen ze meerdere keren worden hergebruikt zonder ze of hun vluchtpatroon te beschadigen. 

Gebruik van deze blaaspijp 

Deze blaaspijp bestaat uit twee aluminium delen en is in elkaar gezet 1,5 meter lang - perfect om dieren op grote afstand aan te vallen. Hij wordt ook geleverd met tien pijltjes, zodat je meteen kunt beginnen met oefenen met richten! Om deze blaaspijp effectief te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je altijd richt op het zachte weefsel tussen twee botten; zoals tussen de schouder en de nek van een dier. Dit zal ervoor zorgen dat je pijl diep genoeg in zijn lichaam doordringt om indien nodig aanzienlijke schade of zelfs de dood te veroorzaken.  

Tips om je aim te verbeteren 

Met oefening krijg je meesterschap - en dit geldt voor het gebruik van elk soort wapen of gereedschap, inclusief dit blaaspijpje! Begin met het richten op stilstaande voorwerpen zoals blikjes of flessen voordat je probeert echte dieren uit te schakelen met je nieuwe uitrusting. Let goed op hoeveel druk je uitoefent bij het blazen in de pijp en hoe snel je je arm beweegt bij het loslaten van de pijl; beide factoren beïnvloeden de nauwkeurigheid aanzienlijk! Houd bovendien altijd de veiligheid in gedachten door ervoor te zorgen dat niemand anders zich binnen het bereik bevindt van waar je je pijlen afvuurt, voordat je gaat schieten!  

Klaar om je doelen te raken? Koop deze blaaspijp nu hier bij Hop! 

Als je klaar bent om die moeilijk bereikbare doelen met gemak te raken, kijk dan niet verder dan deze geweldige blaaspijp van Hop! Met zijn twee aluminium secties van 1,5 meter lang is het meer dan geschikt om met minimale inspanning darts tot 30 meter ver weg te schieten - iets waar elke jager trots op zou zijn! Bovendien zorgen de tien meegeleverde dartpijlen ervoor dat je volop kunt oefenen voordat je het veld in gaat - dus waar wacht je nog op? Koop deze geweldige uitrusting nu hier bij Hop en begin vol vertrouwen die doelen te raken!

Blaaspijp 1,5 meter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Blaaspijp 1,5 meter


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items