opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Vaste messen

Er zijn van die spullen waar elke man wel waardering voor op kan brengen, zoals vaste messen. Gewoon: old school messen die nooit uit de mode raken, die altijd mooi blijven om te zien, maar die boven alles ontzettend handig zijn om in huis te hebben. Niet veel mannen hebben fraaie, goede vaste messen in huis. Wanneer je eenmaal met dit type mes kennis hebt gemaakt, snap je direct de meerwaarde. Veel te veel taken worden thuis uitgevoerd met messen die hier niet geschikt voor zijn. Dat is best logisch, want als je geen geschikt mes in huis hebt, dan grijp je al snel naar een keukenmes wanneer je bij een klus in huis een mes nodig hebt. Zelfs in je garage, waar je wellicht een uitgebreide toolbox hebt staan, is vaak geen goed mes aanwezig. Het resultaat? Wanneer je een mes nodig hebt, loop je naar de keuken of gebruik je een tang of een schaar. 

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Altijd een vast mes in de buurt

Beter kun je investeren in goede vaste messen. Allereerst gaat het gebruiken van verkeerd gereedschap ten koste van de kwaliteit hiervan. Met je keukenmes is niets mis, maar dit mes is niet gemaakt om bijvoorbeeld touw door te snijden. Vaste messen wel. Gebruik je stelselmatig een verkeerd mes, dan wordt niet alleen het uitvoeren van je taak frustrerend, maar wordt het mes dat je gebruikt ook telkens minder goed in het uitvoeren van de taak waarvoor dit mes eigenlijk wel bedoeld is. Het resultaat kan zijn dat op die manier bijvoorbeeld je keukenmessen bot worden en dat is zonde.

Vaste messen: vorm en functie gecombineerd

Het genot van werken met een goed mes wordt pas duidelijk wanneer je dit zelf ervaren hebt. Er is echter nog een reden om voor vaste messen te kiezen, wanneer je met regelmaat een mes nodig hebt buiten de keuken. 

De messen die je in huis hebt, doen waarschijnlijk hun taak en niet meer dan dat. Het zijn geen messen die je met trots ten toon stelt. Met de vaste messen die je in onze webshop vindt, is dat anders. Niet alleen zijn ze perfect voor het uitvoeren van verschillende taken; ze zijn ook een lust voor het oog. Dit zijn messen die je met trots ophangt aan de muur, of op andere wijze ten toon stelt. Daarmee zijn ze dus ook in visueel opzicht een aanwinst voor je garage, hobbykamer of mancave.

Standaard met goede bescherming

Al onze vaste messen komen standaard met goede bescherming. De op maat gemaakte lederen beschermhoes is fraai om te zien, beschermt je mes op veilige wijze en zorgt ervoor dat het blad scherp blijft. Al met al zijn goede vaste messen een lust voor het oog. Van het heft tot het blad: het vakmanschap straalt er vanaf.

Dus ook een mooi cadeau

Ken jij een klusser of iemand anders die met regelmaat een mes gebruikt? Dan zal deze persoon zeker een liefhebber zijn van goede, vaste messen. Met de vaste messen uit onze webshop weet je zeker dat je een functioneel en stijlvol cadeau geeft.