opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Outdoor

De man en outdoor: mensen zeggen wel eens dat de moderne man zijn touch met de natuur verloren is. Onzin natuurlijk. Jij bent nu deze tekst aan het lezen en dat geeft aan dat jij er van geniet om buiten bezig te zijn. Hop is er voor de man in alle facetten. Voor de man die zich het liefst terugtrekt in zijn mancave, voor de man die in zijn luie stoel geniet van een heerlijk glas whisky en voor de man die het liefst buiten bezig is. Trouwens: waarom zou een combinatie van die dingen niet kunnen? Hoe het ook zij: wij hebben een webshop vol met prachtige outdoor items voor je.

Outdoor essentials

Wat zijn nu echte outdoor essentials? Bijlen zijn wellicht dan de eerste items die in je op komen. Terecht. Als je echt de buitenwereld in trekt, is een bijl je beste buddie. Om hout te hakken en vuur te bouwen, bijvoorbeeld. Maar een bijl kan ook een echte life safer zijn en laten we eerlijk zijn: in en om het huis komt deze waarschijnlijk ook met regelmaat goed van pas. En daarbij: een goede bijl is toch ook gewoon een tof item om te bezitten?

Messen

Er was een tijd waarin elke man een mes bij zich droeg. En nee: geen mes om schade mee aan te richten, maar een mes als tool. Een mes waarmee je in de open outdoor jezelf kon redden. Gelukkig zijn er nog steeds mannen die goede messen op waarde weten te schatten. Want wanneer je in de vrije natuur gedropt zou worden en je drie items mee mocht nemen, dan is een mes toch altijd iets waar je voor kiest?

Wij hebben tal van messen voor outdoor gebruik voor je in ons assortiment. Zakmessen, survival messen, multitools: dit zijn de tools van de ware outdoor survivalist. En ook hier geldt: binnen komen de vaak ook best handig van pas.

Messen zijn gewoon altijd handig om te hebben, niet alleen outdoor. Kijk maar eens in ons assortiment en ervaar hoe veel verschillende soorten messen er zijn voor verschillende toepassingen. Je zet natuurlijk ook graag een scherp mes in een goed stuk vlees. Of dat nu vers uit de pan op je bord ligt, of dat het outdoor boven een zelf gebouwd vuur bereid is.

Fraaie outdoor wannahaves en gifts

We weten hoe lastig het kan zijn om een goed cadeau te vinden voor een vriend. Maar vraag jezelf dit af: is hij een outdoor liefhebber? Zo ja, dan is onze webshop een waar walhalla voor hem. Naast bijlen en messen hebben wij nog tal van bijzondere outdoor artikelen. Van softguns tot zwaarden, boogsport-artikelen, blaaspijpen en zaklampen.

Adventure is out there

We leven in een digitale wereld en dat is prachtig. Maar mannen die er nog op uit gaan om lekker outdoor bezig te zijn of nieuwe plekken te ontdekken, die kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Want in de vrije natuur kan een man nog echt man zijn, en dat moet gekoesterd worden.