opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Sigaren

Sigaren blijven genotmiddelen pur sang. Ze zijn niet bedoeld om achteloos weggepaft te worden, maar zijn bedoeld om echt van te genieten. Soms kun je zelfs wel een groot gedeelte van de avond genieten van een enkele sigaar. Het roken van goede sigaren is ook echt iets dat mannen verbindt. Samen met een lekker drankje en onder het genot van goede gesprekken: dat is nog eens quality time.

Alles op het gebied van sigaren

In tegenstelling tot sigaretten, blijft het roken van sigaren doorgaans beperkt tot selecte momenten. Misschien niet voor wat oudere heren, maar onder jongere mannen is de sigaar onlosmakelijk verbonden met een zekere luxe en een goed moment genieten.

Hop verkoopt alles op het gebied van sigaren. Wij hebben de accessoires die je gebruikt bij het roken van een sigaar, alsmede accessoires die de uitstraling van de ruimte een boost geven. Een sigaar blijf toch ook een beetje een uiting van stijl.

Humidors
Je weet het ongetwijfeld: sigaren moeten goed worden bewaard om hun kwaliteit te behouden. Een humidor is daarvoor specifiek ontworpen. Niet alleen houden humidors de kwaliteit van je sigaren goed; ze zien er ook nog eens erg fraai uit en voegen daarmee zeker sfeer en stijl toe aan je kamer of mancave.

Sigaren asbakken
De as van de sigaar laat je natuurlijk niet zomaar neervallen in de eerste de beste asbak. No sir: je gaat voor een stijlvolle asbak en die hebben wij voor je.

Sigarenknippers
Een goede, grote sigaar steek je niet direct aan: je zult eerst het topje eraf moeten knippen voor optimaal rookgenot. Doe dat op de juiste wijze: met een sigarenknipper. Sigarenknippers zorgen ervoor dat de top van de sigaar niet splijt en afbladdert wanneer je deze knipt.

Sigarenkokers en sigarenetuis
Rook jij graag op locatie een sigaar en wil je jouw sigaren met je meenemen? De meest stijlvolle en beste manier om dit te doen is met behulp van een sigarenkoker (voor een enkele sigaar), of een sigarenetui voor wanneer je meerdere exemplaren meeneemt.

Bevochtigers en hygrometers
Sigaren gedijen het beste bij een bepaalde luchtvochtigheid. Een te droge of te vochtige lucht is van negatieve invloed op de sigaar. Voor het optimale klimaat kun je gebruikmaken van een bevochtiger. In combinatie met een hygrometer ben je er dan altijd van verzekerd dat jouw dierbare sigaren geduldig op je liggen te wachten in het juiste klimaat.

Aanstekers
Je steekt een sigaar nooit aan met een lucifer en ook niet met een goedkope wegwerpaansteker. Zorg voor een goede aansteker: wij hebben ze in alle soorten. Zorg ervoor dat je de sigaar op de correcte wijze aansteekt (nooit direct in het hart van de vlam) en geniet optimaal.

En ja: we verkopen ook sigaren
Ook voor sigaren zelf ben jij bij ons aan het juiste adres. Wil je eens een lekkere sigaar proberen of samen met je vrienden genieten van een echte guy’s night? Bestel dan eens een mooie doos bij ons. Ook te gek om als cadeau te geven, natuurlijk. Wij bieden je diverse soorten in boxen van 10 stuks.