opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Man Cave

Aaah, de man cave: het domein van de man. De plek waar een man nog echt man kan zijn. Jouw eigen plek. Hij is vergelijkbaar met Las Vegas. Waarom? Men zegt toch altijd: what happens in Vegas, stays in Vegas. Zo is het toch ook in de man cave? What happens in the cave, stays in the cave. Iedere man verdient een plek om zich heerlijk in terug te trekken. Om een biertje open te trekken en te genieten met vrienden, maar ook om een paar uur lang te gamen zonder gezeur, als hij hier behoefte aan heeft.

Bouw een échte mancave

Zo awesome als het klinkt, in de realiteit zijn deze caves veel vaker suffe, stoffige en 

sfeerloze hollen dan echte walhalla’s voor echte kerels. En dat terwijl het zo simpel kan zijn. Natuurlijk weet je aan welke basis een goede mannengrot moet voldoen: een puike tv, lekkere bank en als het even kan eenvoudige toegang tot snacks en drank. Check? Check. Dan wordt het nu tijd om de puntjes op de “i” te zetten.

Hoe maak je jouw man cave echt awesome?

De wereld zit vol met misverstanden en vooroordelen. Dat mannen geen oog hebben voor sfeer, bijvoorbeeld. Dat is gebazel. Een goede man cave draait namelijk een en al om sfeer. Het is de plek waar je in alle rust bezig kunt zijn met je hobby’s, waar jij je terug kunt trekken met je vrienden na een lange week werken, of waar je even ongestoord naar de tv kunt brullen tijdens het kijken van een sportwedstrijd terwijl niemand zeurt als het dopje van je flesje bier tussen de bank belandt.

Om jouw eigen plek in je huis ook echt eigen te maken, is het belangrijk dat je goed decoreert. Op een mannelijke manier dan. Wij bij Hop snappen dit en bieden je de finishing touches waarmee jouw cave ook echt jouw cave wordt.

Kapstokken

Dat in jouw hol alles kan en mag, betekent nog niet dat het een zooi moet worden. Zorg gewoon voor een plek waar jij en je vrienden jullie jassen kwijt kunnen, in plaats van deze gewoon in een hoop op de stoel of op de bank te gooien. Een van de beste manieren om de sfeer in jouw man cave helemaal af te maken, is met behulp van een goede kapstok. Deze hebben wij dan ook voor je. Geen dertien-in-een-dozijn kapstok die ook bij je moeder aan de muur hangt, maar kapstokken die recht doen aan de uitstraling van je cave en die hier aan bijdragen.

Bijzondere wijnhouders

Wijnhouders zijn altijd een goed idee. Maar hey, jouw man cave is geen sjieke Franse wijnkelder, maar een plek waar awesomeness de boventoon voert. Dus wil je een bijzondere wijnhouder. Reken maar dat wij die voor je hebben. Onze toffe wijnhouders zijn gegarandeerd een hit. Altijd je favoriete fles bij de hand en wanneer je ‘m niet drinkt, staat-ie niet in de weg, maar vormt hij juist een tof gezicht. Win-win, noemen we dat.

Stoere ijsblokjes

In de man cave drinkt men fris, whisky, rum… waar men ook trek in heeft. En dus is er behoefte aan ijs. Erger jij je ook zo aan die suffe blokjes uit van die onhandige plastic zakken? Dat doe jij dus anders in jouw man cave. Kies voor stoere ijsblokjes met behulp van onze toffe vormen. Ook de details in jouw cave maken namelijk duidelijk dat dit een plek is voor echte kerels.