opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Bier brouwen

Zelf je eigen bier brouwen: staat dat ook op jouw bucket list? Dat kunnen wij ons absoluut voorstellen. Zeker wanneer jij je erin verdiept, is bier een prachtig product. Het brouwproces is gewoon fascinerend. Mede om die reden heb je misschien wel een favoriet biertje. Er zit een verhaal aan. Bier dat door monniken wordt gebrouwen, een speciaalbier met bijzondere ingrediënten…. Weten hoe je bier gebrouwen wordt, kan ervoor zorgen dat jouw favoriete bier nog lekkerder smaakt. Wie wel eens een brouwerij heeft bezocht, heeft met eigen ogen kunnen zien hoe geweldig bier brouwen is. Wat is er dan nog mooier? Wat dacht je van thuis je eigen bier brouwen. Wil je meer weten over bier brouwen? Lees dan onze gids: 'Alles wat je moet weten over thuis bier brouwen'!

Brouw je eigen bier!

Wij verkopen alle spullen om jouw huis om te toveren in een ware brouwerij. Heb jij altijd de droom gehad om je eigen bier te hebben? Waar wacht je dan nog op. Het is verrassend haalbaar. Met de volgende spullen, kun je zelf aan de slag.

De starterset legt de basis voor jouw eigen brouwerij. Je zit misschien al met je gedachten bij de ingrediënten (of bij het proeven van je eigen brouwsel), maar voor het zover is, moet je eerst zorgen dat je überhaupt kunt brouwen. Wij bieden je meerdere startersets aan, van zeer betaalbaar tot bijzonder geavanceerd. Zowel voor de beginnende als de gevorderde brouwer hebben wij de juiste sets in huis.

Brouwpakketten

Wees niet bang: je hoeft jouw eigen microbrewery niet “from scratch” te beginnen. Bier brouwen is dan wel prima zelf te doen; dat betekent niet dat je gewoon wat hop, water, graan en gist bij elkaar kunt gooien en het vanzelf wel goed komt. Met onze speciale brouwpakketten leg je het fundament voor je favoriete biersoort. Kies de biersoort die jij het lekkerst vindt en ga aan de slag.

Brouwaccessoires

Bij het brouwen komt het een en ander kijken. Je zult het proces in de gaten moeten houden en je af en toe met je brouwsel moeten bemoeien. Dat gaat het beste met de juiste spullen. Wij bieden je alle brouwaccessoires die je nodig kunt hebben.

Brouwketels

Wil je jouw eigen brouwerij naar een nieuw niveau tillen? Dan kun je investeren in brouwketels. Je kunt dan grotere hoeveelheden bier brouwen en zult gegarandeerd indruk maken op je vrienden. Het aanschaffen van een ketel is een uitstekende investering voor wie toe is aan een stap hogerop.

Bottelen

Dat bier moet je natuurlijk ergens uit kunnen drinken…. daarom hebben wij alle benodigdheden voor het bottelen van jouw zelfgebrouwen bier in huis. Wanneer je bier klaar is, wil je dit natuurlijk ook mooi kunnen presenteren. 

Moutmolens

Zelf met gerstemout aan de slag? Dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Dan ben je pas echt bezig met ambachtelijk bier brouwen. Wij hebben de moutmolens die je nodig hebt.

Reinigen

Jouw bierbrouwerij is een minilaboratorium. En net zoals elk lab, moet ook jouw brouwerijtje minutieus schoon worden gemaakt. Wees zuinig op je spullen, zorg voor een lange levensduur en garandeer dat je volgende batch bier ook lekker wordt. 

Laboratorium

Over laboratoria gesproken: wil jij echt professioneel aan de slag, dan hebben wij laboratorium toebehoren voor je, waarmee je het kwaliteitsniveau van jouw bier nog verder opkrikt.

Boeken

Kennis is macht. Ook als het op bier brouwen aankomt. Spijker je kennis bij met boeken over bier brouwen om met elke batch nog lekkerder bier te kunnen brouwen.