opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Sigaren asbakken

Zijn er speciale sigaren asbakken? Jazeker. Verschillen die van normale asbakken? Ook. Waarom zijn deze dan anders? Het heeft alles te maken met de manier waarop je sigaren rookt. Sigaren zijn niet voor het snelle genot. In tegenstelling tot een sigaret, rook je niet “even snel een sigaartje”. Nee, voor een goede sigaar neem je de tijd. Je rookt hem op een ongedwongen moment. Alleen, maar met vrienden is het misschien nog mooier. Een goede drank erbij, lekker ouwhoeren en lachen. Dat is het leven. Sigaren asbakken zijn hier specifiek voor ontworpen. Het lijkt zoiets simpels en dat is het ook, maar wanneer je ze eenmaal gebruikt hebt, begrijp je de meerwaarde.

Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

Sigaren asbakken: voor wie geen haast heeft

Sigaren asbakken zijn er voor wie geen haast heeft. Een normale asbak is - oneerbiedig gezegd - niets meer of minder dan een bakje voor je as (what’s in a name). Sigaretten rook je snel, maar sigaren…. dat is een ander verhaal.

Wie sigaren rookt, weet dat je niet constant het uiteinde aftikt. Pas wanneer er een groot uiteinde van as ontstaat en deze eraf dreigt te vallen, volstaat een klein tikje in de asbak. Sigaren rook je ook vaak niet in een keer op. Je moet deze kunnen neerleggen, om een slok van je drank te nemen, of om gewoon even een pauze te houden. Je sigaar leg je natuurlijk niet op tafel neer en dus hebben goede sigaren asbakken een riante, stevige steun om jouw sigaar in te laten rusten. Zo kun je hem eenvoudig bewaren voor later, zonder dat je troep achterlaat. 

Sigaren roken is, zeker met vrienden, vaak ook een sociale aangelegenheid. Je geniet ervan in een select gezelschap van jouw keuze. Dan wil je ook niet dringen voor een plekkie in de asbak. Wij verkopen sigaren asbakken met ruime plek voor twee of vier sigaren. Geen geklungel rond de asbak, maar gewoon plek voor iedereen. Simpel.

Meer te roken, dus meer as

Zelfs een kleine sigaar is al een flink stuk groter dan een sigaret. Dat betekent natuurlijk dat je ook meer as als afval hebt. Ook dat is een reden om voor speciale sigaren asbakken te kiezen. Stel je voor dat jij net lekker in je stoel zit. Je vrienden zijn over en jullie genieten van wat welverdiende ontspanning na een dag bikkelen op het werk. In je ene hand houd je een sigaar, in de andere hand een glas met je favoriete whisk(e)y. Je leunt achterover en een van je vrienden begint net aan een vermakelijke anekdote over hoe hij vandaag een collega in de zeik nam. Je zit helemaal klaar voor de clou….. en dan roept iemand in paniek: “de asbak is vol!”

Dit is wat er geheid gaat gebeuren wanneer je geen sigaren asbakken neerzet wanneer je met wat vrienden aan het relaxen bent. Sigaren asbakken zijn namelijk een stuk dieper dan reguliere asbakken en bieden zo plaats aan meer as. Dat scheelt je op een avond al gauw een aantal maal heen en weer lopen naar de prullenbak.