opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

BBQ

De BBQ is een ware essentie voor de man. Wie ook maar een paar vierkante beter aan buitenlucht tot zijn beschikking heeft, heeft een barbecue staan, toch? Denken dames vaak aan plantjes en allerlei andere gezellige tierelantijntjes: de barbecue is het eerste waar wij mannen aan denken in de tuin. Er moet gewoon een goede staan, punt uit. Wat is er nu lekkerder dan een episch stuk vlees grillen boven de kolen? Een goede barbecue, een overvloed aan vlees, je vrienden en verse biertjes: meer heeft een man toch niet nodig om gelukkig te zijn?

Organiseer de beste BBQ

Niets is zo vervelend als een matige BBQ. Serieus. Het is je vast wel eens overkomen dat je een sappig stuk vlees op het rooster legde en dat dit in een mum van tijd transformeerde in een taaie, droge lap. Of dat je er helemaal klaar voor was en die barbecue vervolgens niet warmer wilden worden dan 120 graden.

Je barbecue moet een bron van geluk zijn, geen bron van frustratie. Hij is bedoeld om knorrende magen te voeden; niet om voor een knorrig humeur te zorgen. Aan jouw grill skills ligt het niet. Daar zouden wij natuurlijk nooit aan durven te twijfelen. Nee, het ligt aan die matige BBQ die jij al veel te lang gebruikt. Waar wacht je nog op? Investeer in een degelijk exemplaar. Je maag en je vrienden zullen je dankbaar zijn.

Alles voor de echte grillmeister

Hop is er voor je, simpel. Wij bieden je alles wat je nodig hebt op barbecue gebied. Dit begint natuurlijk met een goede barbecue zelf. Bij ons vind je voor een goede prijs een goede barbecue. Wederom: simpel. Je hoeft niet je halve spaarrekening te plunderen om te zorgen voor een lekker stukkie vlees.

Laten we eerlijk zijn: zelfs een matige barbecue blijft nog wel een barbecue. Altijd lekker dus. Maar lekker vlees verdient gewoon een goede barbecue voor de bereiding. Het maakt het verschil tussen “wel lekker eten” en echt volop genieten en  bunkeren tot je niet meer kunt.

De BBQ is natuurlijk de belangrijkste stap, maar wij bieden je alles voor de echte grillmeister. Je laat het natuurlijk niet gebeuren dat jouw barbecue in de soep loopt omdat je niet over de juiste spullen beschikt. Iets knulligs als de kolen niet aan kunnen krijgen… dat gaat jou niet gebeuren. Een beetje BBQ-fan flipt zijn vlees natuurlijk niet met een lullige vork uit de bestekla. Daarom verkopen wij ook alle soorten barbecuebestek die je nodig hebt om te zorgen voor een puik stuk vlees. Ook voor zaken voor de echte expert, zoals temperatuurmeters, pulled pork claws en nog veel meer accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Aan elk feest komt een einde, dus je BBQ moet ook weer worden schoongemaakt. Geen probleem: wij hebben de spullen waarmee dat rooster weer gaat blinken.

Ook voor toffe cadeaus

Jij bent natuurlijk niet de enige die van een goede barbecue houdt. Je vrienden zijn waarschijnlijk net zo enthousiast. Misschien ben jij graag de host van een echt BBQ feast, maar het is natuurlijk ook lekker om zo nu en dan in een luie stoel neer te ploffen en een van je vrienden voor jou te laten grillen. Daarom vind je in onze webshop ook toffe cadeaus. Geef een maat eens een mooie accessoires. Hij blij, jij blij, want jij profiteert hier alleen maar van in de vorm van een nog beter resultaat op je bord.


bbq-bier