opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Messen

Zoveel activiteiten, zoveel messen. Elke man weet dat elke taak om een specifiek mes vraagt. Er is echter een verschil tussen weten en doen. Roep eens in een willekeurige groep mannen hoeveel mannen een zakmes hebben. Of een multitool. Hopelijk gaan er nog wat handen de lucht in. Maar vraag nu eens om vis fileermessen? Of andere echt goede keukenmessen? Het worden er al minder en minder. En dat terwijl dit stuk voor stuk prachtige investeringen kunnen zijn waar je veel plezier van kunt hebben.

Zakmessen
Heb je het over ware essentiels onder de messen, dan heb je het natuurlijk over zakmessen. We willen niet stellen dat het voor mannen verplicht is om een zakmes te hebben, maar…. nou, misschien ook eigenlijk wel. Heeft er ooit iemand nadeel ondervonden van het hebben van een zakmes? Natuurlijk niet.

Survival messen
Buiten zijn is weer aan een opmars bezig. Of het nu gaat om hobby of vakantie: meer en meer mannen ontdekken weer het genot van in de natuur zijn. Survival messen vormen dan zeker geen overbodige luxe. Je weet pas wat je allemaal kunt met een mes, totdat je er om eentje verlegen zit.

Vaste messen
Vaste messen zijn even nuttig als tof om te zien. Zeker de messen die wij in onze webshop verkopen, die standaard komen met een fraaie beschermhoes. Het is altijd handig om een vast mes in huis te hebben, want er zijn tal van situaties waarin je er eentje nodig kunt hebben. 

Multitools
Zouden wij je nu vertellen dat je een week in de vrije natuur werd gedropt en maar een enkele rugzak vol spullen mee mag nemen, wat is dan het eerste waar je aan denkt? Een goede multitool, natuurlijk. Ook in minder avontuurlijke settings zijn multitools handig, want met een goede multitool kun je veel dingen fixen of openen.

Machete
Een machete… je wordt er haast bang van. Maar dat is precies wat deze messen zo tof maakt. Je moet er gewoon eentje hebben, al was het maar voor de sier.

Siermessen
Er zijn messen die je bijna elke dag gebruikt. Er zijn exemplaren die je hebt voor de zware taken. Messen die vies mogen worden, die zijn gemaakt om beproefd te worden. En dan zijn er siermessen. Gewoon, prachtige stukjes scherpe kunst die je neerzet ter decoratie. Awesome, toch?

Visfileer messen
Een goed stuk vis kan eenvoudig om zeep worden geholpen door een gewoon mes te gebruiken. Niet doen. Investeer in visfileer messen. Je zult je zelf elke keer wanneer je verse vis eet, weer dankbaar zijn. 

Keukenmessen
Heb je geen goede keukenmessen? Hier hoeven we geen verdere woorden aan vuil te maken. Aanschaffen. Direct.

Hobbymessen
Er zijn tal van hobbys te bedenken waarbij een mes uitkomst biedt. Hobbymessen zijn robuust en gemaakt om gebruikt te worden. Waar je het mes ook voor nodig hebt: zo’n mes zal direct al uitgroeien tot je buddy.

Sleutelhanger messen
Ben jij iemand die graag een mes bij zich heeft omdat je een enorme fixer bent? Overal een groot mes met je meedragen is misschien een beetje vreemd… Als mensen afschrikken je hobby is, doe je dit misschien, maar zo niet, kies dan gewoon voor een mes dat je aan je sleutelhanger kunt dragen. Hoe vaak heb je nu een echt groot mes nodig?

Werpmessen
Ga je met je vrienden de natuur in? Waarom zou je dan geen setje werpmessen meenemen. Altijd goed voor toffe wedstrijden tijdens het kampvuur. Of om je eigen eten te vangen, natuurlijk…. als je die skills hebt.