opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Heupflessen

Heupflessen waren vroeger de normaalste zaak van de wereld. Vooruitgang is mooi, maar helaas verdwijnen bepaalde zaken steeds vaker uit het straatbeeld. Zaken die we eigenlijk helemaal niet willen missen. Wat is er gebeurd met de hoed? Het zakhorloge? De heupfles? Precies: heupflessen hebben een oude charme. Een mooie fles is zonder twijfel de stijlvolste manier om je drank met je mee te dragen. En hey: er hoeft natuurlijk echt geen alcohol in te zitten. We snappen dat je het (als het goed is) niet midden op de dag op een drinken zet. Maar ook je sportdrankje of water wordt gewoon een stuk cooler in een heupfles.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Old-school cool

Er was een tijd dat een heupfles bij de standaarduitrusting van elke man hoorde. Kijk maar eens naar oude foto’s of naar oude films: zeer veel mannen hebben zo’n fles aan de broek hangen. Ook het hedendaagse Hollywood gebruikt heupflessen vaak nog om acteurs van extra uitstraling te voorzien. Maar waar zijn ze gebleven in het alledaagse straatbeeld? Een heupfles maakt een drank meenemen zoveel stijlvoller.

Twijfel je? Tja, vergelijk maar eens hoe het eruit ziet wanneer je drinkt - met alle respect - uit een bidon of refill plastic flesje, of een heupfles. In het eerste geval denk je waarschijnlijk: matig! In het tweede geval: baas! Een heupfles is een van de beproefde manieren om je als man met je uiterlijk te onderscheiden. Het heeft de de uitstraling van Tommy Shelby of een andere baas uit vervlogen tijden.

Heupflessen zijn niet alleen voor de sier

Toegegeven: heupflessen zien er gewoon classy uit, maar het is echt niet alleen om het uiterlijk te doen. De flessen hebben namelijk een uitstekende isolerende werking. Het zijn geen thermosflessen, maar in heupflessen blijft je drank een stuk langer koel dan in andere bekers. Je slaat dus twee vliegen in één klap. Waarom kiezen tussen vorm of functie wanneer vorm en functie hand in hand kunnen gaan?

Een heupfles als gift set

Een heupfles is een fraai bezit, maar hoe tof is het om er een te geven aan een goede vriend? Daarom hebben wij heupflessen in gift set voor je. Gepresenteerd in een fraaie gift set en compleet met meerdere doppen en uiteinden. Hiermee maak je een vriend gegarandeerd blij. Wij verkopen ze in stijlvol leer of in stoere ijzeren variant. Kies maar wat het beste bij jou of een ander past.

Waarom draagt hij zo lekker?

Een van de eerste dingen die opvallen bij heupflessen, is dat ze zo aangenaam dragen. Dat komt omdat de achterzijde van de fles hol is. Deze is dus gevormd naar de vorm van het lichaam en daarom heeft een heupfles geen overlast tijdens het dragen. Zelfs als-ie helemaal gevuld is met drank, zul je nauwelijks merken dat je er een draagt.

De fles kan dus comfortabel aan de heup gedragen worden, maar past ook in de broekzak of in de binnenzak van een colbert. Maar waarom zou je iets tofs als heupflessen willen verbergen? Precies: deze mogen gezien worden. Ook al zit er water of een groene smoothie in: je coolness factor verdubbelt met zo’n puike fles.