opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Visfileer messen

Aaah visfileer messen: waar zijn ze gebleven in de moderne keuken van de man? Ooit waren ze een vast onderdeel van tafeletiquette. Je weet wel: welk mes hoort waar, wanneer gebruik je het enzovoort, enzovoort. Zulke old school manieren lijken meer en meer te verdwijnen. Want wees eerlijk: weet jij nog precies hoe het hoort? In alle eerlijkheid: wij ook niet helemaal meer. Maar een ding weten wij wel: wij willen visfileer messen terug op tafel. Want niets doet een visliefhebbers hart meer pijn dan iemand een prachtige verse vis te zien verpesten met een ongeschikt mes. 

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

De perfecte tool

Het is niet alleen zonde van een perfect bereide vis; het ziet er ook een beetje onbeholpen uit. Niemand wil je aan tafel zien prutsen en een vis in tientallen stukjes uit elkaar zien trekken, terwijl het met het juiste mes zo eenvoudig kan. Je gerechten zullen er ook niet lekkerder door worden, want je zult bijna in elke hap graten terugvinden. Dat stelt je voor een nieuw dilemma: hoe ga je die uit je mond krijgen. Er is geen stijlvolle manier om dit te doen. Je leest het al: heb je nog geen visfileer messen, dan is het de hoogste tijd om hierin te investeren. Tenzij je nooit vis eet, natuurlijk. 

Visfileer messen voor iedereen aan tafel

Soms moet je op een aanschaf niet beknibbelen en moet je iedereen een plezier doen. Sta jij graag in de keuken en schotel je vrienden en familie graag een goede maaltijd voor? Dan hoort daar ook het juiste bestek bij. Serveer je graag vis, dan zorg je er natuurlijk voor dat je voor iedereen aan tafel visfileer messen hebt. De benodigde investering valt mee, zeker wanneer je hem afzet tegen hoe lang je deze messen kunt gebruiken en al helemaal wanneer jij je bedenkt hoeveel gemak dit mensen op gaat leveren. 

En laten we eerlijk zijn: als jij je hebt staan uitsloven in de keuken, wil je ook dat mensen optimaal genieten van je gerechten. Een verse vis is overheerlijk, maar om mensen hier echt van te laten genieten, is meer nodig dan alleen een goede bereiding. Visfileer messen zijn dan ook eerder noodzaak dan luxe. Er is niets dat een heerlijke vis zo kan verpesten, als een hap graten in je mond. Met visfileer messen voorkom je dit en zorg je er bovendien voor dat alle vis van de graatjes gescheiden wordt en dus ook wordt opgegeten. Hoe vaak is het niet voorgekomen dat tijdens het afruimen nog op diverse borden goede stukken vis lagen, die mensen maar hebben laten liggen omdat ze de vis niet netjes van de graten kregen?

Bestek als cadeau? Altijd een goed idee

Wanneer je niet weet wat je als cadeau moet geven, heb je altijd bepaalde sure shots. Goed bestek is zo’n sure shot. Het is een origineel cadeau, maar ook weldoordacht en duurzaam. Van goed bestek heb je jarenlang plezier. Hoeveel van je vrienden hebben goede visfileer messen? Precies. Is dit dan geen cadeau voor de echte smulpaap? Onze visfileer messen komen met stijlvol houten of trendy kunststof handvat en inclusief bescherming zodat ze lang scherp blijven. Een perfecte investering voor jezelf en een perfect cadeau voor een ander.