opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Blaaspijpen

Blaaspijpen, wie heeft die nu nodig horen we je denken? Niemand, maar het is toch geweldig voor een man om er weer een te mogen hebben. Het is pure nostalgie. Nee dames, dit soort zaken is niet alleen voor kleine jongens. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je man dan doe je er goed aan om een blaaspijp voor je geliefde te kopen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Old-school cool

Laten we eerlijk zijn, welke kerel heeft vroeger niet met oude PVC-buizen gespeeld. Het was fantastisch om daar van die witte, sappige besjes in te proppen en die een voor een tegen de vers gewassen ramen van de buurvrouw te schieten. Kon ze weer opnieuw beginnen met het wassen van haar ramen. Blaaspijpen zijn wat dat betreft de ideale kwajongens tools. En als wij mannen eerlijk zijn, dan zit er nog steeds wel een kwajongen in ons die zo af en toe iets wil doen wat eigenlijk niet door de beugel kan.

Overigens was het schieten met die besjes ook leuk op elkaar. Dan kon je wel het beste een bril opzetten. Een blauwe plek van een voltreffer was niet erg, maar zo’n bes met fikse snelheid in je oog was natuurlijk niet echt een aanrader. Maar wacht even: “het wás leuk?” “Het IS leuk” zul je bedoelen om met dit soort speelgoed te spelen.

Wat is er dan leuk aan blaaspijpen?

Het is toch een heerlijk gevoel dat je met zulke eenvoudige middelen zo’n gemakkelijk schietwapen kunt creëren. Met een simpele zucht ben je in staat om een pijl af te vuren op een doel. Het kost je nagenoeg geen energie en je kunt er zo gemakkelijk mee richten.

Toegegeven, als je jarenlang niet meer met blaaspijpen in de weer bent geweest, is het wel lastig om weer van die papieren pijltjes te draaien. Dat is toch een vaardigheid op zich. Je krijgt er al een droge mond van wanneer je eraan denkt. Want voor een scherp puntje van je pijl is goed wat spuug nodig, weet je nog wel.

Maar hoe euforisch is het wanneer je met die papieren pijl uit een van je blaaspijpen een object weet te raken en de pijl er ook nog in blijft steken. Jaja, het klinkt heel kinderachtig maar ook volwassen mannen vinden dat gewoon nogsteeds leuk. Wat dat betreft is het jammer dat men ons het spelen probeert af te leren.

Wat hebben wij voor je?

Bij ons kun je professionele blaaspijpen aanschaffen. Dan kun je die cursus pijlen draaien laten voor wat die is. Onze blaaspijpen worden namelijk geleverd inclusief professionele darts voor een betere vlucht en een duurzamer bestaan. Je hoeft niet voor elk schot weer een nieuwe pijl te draaien maar je kunt je pijlen gewoon uit het door jou getroffen doel trekken en vervolgens opnieuw gebruiken. Let trouwens wel even op: net als met die papieren pijlen is het absoluut niet aan te raden om op elkaar te schieten. Dan krijg je echt verwondingen als je raak schiet. Gebruik daar die besjes toch maar voor. 

Maar voor blaaspijpen voor grote jongens kijk je in onze webshop.