opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Siermessen

Je hebt messen om te gebruiken en je hebt siermessen. Niet dat je een siermes niet kan gebruiken: het is ten slotte een mes en het is dus echt wel scherp. Maar zoals de naam al doet vermoeden, is zo’n mes primair bedoeld om te shinen. Het is een originele en opvallende manier om je kamer mee aan de kleden en te verfraaien. Je kunt ‘m overal neerzetten, maar siermessen zijn natuurlijk wel bij uitstek echte man cave items.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Siermessen herken je direct aan hun vormgeving

Of iets een puur functioneel mes of een siermes is, zie je direct aan de vormgeving. Uiteraard kunnen ook utiliteitsmessen een fraaie vormgeving kennen, maar niet zoals siermessen. Siermessen mag je gerust zien als kunst. Niet voor niets worden ze al honderden jaren gebruikt ter decoratie.

Een goed siermes is eigenlijk te mooi om te gebruiken. Die mening is veel mensen toegedaan, want het lot van een siermes is vrijwel altijd om ergens mooi te zijn. Op de schouw of vensterbank, op de kast, aan de muur of in een vitrine… jaar na jaar na jaar. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want met dat doel schaf je dit mes ook aan.

Maar ze kunnen heus wel wat

Siermessen zijn nog steeds messen. Je kunt ze krijgen met egaal of met gekarteld blad en in beide gevallen haal je een mes in huis dat echt wel iets kan. Moet er iets gehakt of gesneden worden, en mocht er geen goed mes in de buurt zijn, dan verricht je siermes het karwei met verve. Het is een tikje ongewoon, maar je voelt je dan misschien wel erg Hollywood. 

Wanneer ze gebruikt worden, laten siermessen iedereen er goed uitzien. Zelfs de klunzigste gozer ziet zijn coolness factor in een klap verdubbeld worden. Dus tja, schaf jij een siermes aan met het idee om het mes tentoon te stellen, maar kun je na een tijdje de verleiding niet weerstaan om het toch te gaan gebruiken, dan kunnen wij dit je niet kwalijk nemen. Na gebruik gewoon even goed schoonmaken, en niemand zal door hebben dat je het stiekem toch erg cool vindt om met je decoratieve mes te werken.

Natuurlijk hét mes om cadeau te doen

Siermessen zijn bij uitstek natuurlijk de messen om cadeau te doen. Is een maat van je verhuisd? Heeft iemand een topprestatie geleverd? Heeft er een memorabele gebeurtenis plaatsgevonden? Vier het met een mes. Want wie vindt het nu niet te gek om siermessen in zijn huis te hebben? Voor zo’n fraai mes heb je altijd wel een plekje en zo niet: dan creëer je er een. Van alle accessoires in je huis, staan siermessen behoorlijk bovenaan in de piramide, dus er mag gerust iets anders wijken om plaats te maken voor dit pronkstuk.

Onze siermessen worden geleverd inclusief een fraaie display zodat je ze direct neer kunt zetten waar je wilt. Mocht je denken dat ze bijzonder duur zijn (en dat denk je ongetwijfeld wanneer je ze ziet): dit valt ontzettend mee. Wij durven te zeggen dat de prijs/surprise factor bijna nergens zo hoog is als bij deze messen.