opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Humidors

Je zult het toch wel met ons eens zijn dat humidors tot de mooiste accessoires behoren? Functioneel, uiteraard, maar de juiste humidor is eveneens een aanwinst voor de ruimte. In een humidor kun je stijlvol en effectief je sigaren bewaren. Hoeveel genotsmiddelen hebben nu zo’n accessoire? Precies. Rook je met regelmaat een sigaar en wil je hier echt van kunnen genieten op de juiste momenten, dan is het misschien tijd om in een humidor te investeren. Het mooie is: humidors zijn helemaal niet zo duur, zeker niet wanneer je kijkt wat ze voor je sigaren kunnen betekenen en welke uitstraling ze toevoegen aan je kamer of mancave.

Artikel 1 tot 47 (van de 47 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 47 (van de 47 artikelen). Resultaat:1

Wat zijn humidors precies?

Wie niet beter weet, zou humidors gewoon kunnen aanzien voor bewaarkistjes. Ze zijn echter meer dan dat. Om de kwaliteit van sigaren te waarborgen, is het belangrijk om de luchtvochtigheid van de omgeving waarin je ze bewaart op een ideaal niveau te houden. Maar hoe doe je dat? Wanneer je sigaren gewoon in een la bewaart, of in een kast, zal de luchtvochtigheid hier in principe (vrijwel) gelijk zijn aan die in de kamer. Ook zal deze fluctueren. Dit is verre van ideaal voor de sigaar. 

Humidors zijn inderdaad bewaarkisten voor sigaren, maar dan wel met de belangrijke toevoeging van een klimaat controlesysteem. Een bevochtiger (meestal een ingebouwd sponsssyteem) zorgt ervoor dat de lucht de juiste vochtigheid behoudt. Dit kun je controleren door de ingebouwde hygrometer, die op elk gewenst moment de actuele luchtvochtigheid laat zien. 

De perfecte manier om thuis je sigaren te bewaren

Humidors vormen de perfecte manier om thuis je sigaren te bewaren. Je verlengt de levensduur van sigaren en zorgt er tevens voor dat de kwaliteit zo veel mogelijk behouden blijft. Dat is wel zo fijn, want een goede sigaar is niet goedkoop.

In de betere speciaalzaken, hotels en sigarenbars zijn humidors standaard aanwezig. Professionals kennen het belang hiervan. Hoe tof is het dan dat jij thuis ook een humidor kunt hebben staan?

De humidors die wij je bieden, houden de luchtvochtigheid van je sigaren op het perfecte niveau. Daarbij zien ze er ook nog eens uitermate stijlvol uit. Je kunt kiezen voor een gesloten exemplaar, maar ook voor een humidor met een kijkvenster waardoor je de sigaren kunt zien liggen. Vergelijk het maar met een horlogekist (alleen hebben horloges natuurlijk geen luchtbevochtiger nodig). Reken maar dat je met een mooie humidor bij jou thuis de show steelt. Het wordt een absolute blikvanger van de ruimte. Op subtiele wijze overigens, want de humidor gaat niet overheersen. 

Bij Hop kun je altijd vertrouwen op een humidor van een uitstekende kwaliteit: goed hout en een goede afwerking. Dat zie je en dat voel je. Daarbij zal de prijs je ongetwijfeld erg meevallen. 

Verras een goede vriend

Heb je een maat die graag sigaren rookt? Er zijn geen mooiere cadeaus denkbaar dan humidors. Trommel wat vrienden op en doe samen bijvoorbeeld een mooie set sigaren (ook die verkopen wij) en een humidor cadeau. Wedden dat hij uit zijn dak zal gaan? Met een beetje geluk kun je zelf ook meteen genieten van een sigaartje uit (zelf gegeven) doos.