opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Multitools

Waar zouden mannen zijn zonder multitools? Oprecht: wij mannen zijn fixers. Of het nu thuis is, onderweg of bij een ander. Ben jij die kerel naar wie iedereen kijkt wanneer er iets gefixt moet worden, of wanneer er iets moet worden geopend dat potdicht lijkt te zitten? Dan ben jij ongetwijfeld iemand die veel waarde hecht aan een goede multitool. Multitools zijn al jarenlang, zelfs eeuwenlang vertrouwde metgezellen van mannen. Het maakt niet uit hoe snel de technologie voortschrijdt. Er zijn dingen die ook techniek niet op kan lossen. Een schroef die los is gekomen, of die juist niet los wil komen. Een blikje waarvan het lipje is afgebroken, iets dat moet worden doorgeknipt of gesneden: er zijn tal van situaties waarin multitools van pas kunnen komen. 

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Multitools raken nooit uit de mode

Multitools raken nooit uit de mode. Hoe vaak ben jij wel niet een andere kerel dankbaar geweest omdat hij een multitool bij zich had? Juist op momenten waarop je dit niet verwacht, bewijst een multitool zijn waarde. 

Vroeger was het heel gewoon voor een man om altijd een multitool bij zich te hebben. Waarom nu eigenlijk niet meer? Zijn wij zo ver weggedreven van onze oerinstincten en vermogens om zelf dingen te fixen? Vast niet, toch? Het is natuurlijk niet zo dat je niet zonder multitools kunt. Er zijn altijd wel alternatieven beschikbaar waarmee je uiteindelijk de klus ook wel geklaard krijgt. Maar zijn deze net zo handig? Nee.

Waar heb je behoefte aan?

Wij bieden je multitools aan in onze webshop waarmee je bijna nooit voor verrassingen zult komen te staan. En het mooie is: dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Dankzij een slim ontwerp heb je voor weinig geld een vernuftige multitool bij je waarmee je tal van handelingen uit kunt voeren. Het toffe is: een leek ziet het er niet direct aan af. Maar zelfs met zo’n eenvoudige, kleine multitool kun je meten, openen, schroeven en nog veel meer. En dat voor maar iets meer dan 10 euro. Prima deal, lijkt ons.

Heb je behoefte aan nog meer handigheid? Dat is geen enkel probleem. Wat dacht je van een echte compacte multitool met zaken als messen, zaklampen, tangen en nog veel meer. Hiermee heb je een complete gereedschapskist in je zak. Ook met dingen waarvan je het bestaan misschien niet eens wist, zoals een gordelsnijder, glasbreker, vismeter en nagelverwijderaar. Nee, dit verzinnen wij niet: het zit er echt op en aan. Geloof je het niet, kijk maar in de webshop.

Het perfecte cadeau voor de doe het zelver of outdoor fanaat

Echte doe het zelvers en outdoor fanaten  hebben altijd wel behoefte aan een goede nieuwe multitool. Voor hen behoren multitools tot de standaarduitrusting. Niet alleen thuis, maar vaak ook zelfs onderweg. Je kunt zo’n klusser niet blijer maken dan met zo’n handige, compacte tool waarmee hij bijna alles voor elkaar krijgt. Een compacte multitool kost je dus niet veel geld, maar ook uitgebreidere multitools vormen een fraai cadeau, eventueel om met meerdere personen te geven.