opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Defense

Zelfverdediging is enorm belangrijk. Dat geldt zowel voor mannen als vrouwen. Je wilt je veilig kunnen voelen waar je ook bent. Dan kun je natuurlijk op een vechtsport gaan. Je kunt je de kneepjes van karate, kickboksen of judo laten bijbrengen. Dat is inderdaad een manier om ervoor te zorgen dat je je altijd tegen vijanden en aanvallers kunt verdedigen. Maar het is wel een bewerkelijke manier van defence. Want je moet er lang voor trainen en het liefst een beetje sportief voor zijn. En niet iedereen heeft daar zin in. Wellicht besteed jij liever je tijd aan driebanden of speel je liever een potje schaak. Helaas levert dat geen vechtsport skills op.

Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1

Altijd een veilig gevoel

Maar defence is gelukkig ook op een andere manier te realiseren. Namelijk door bepaalde wapens en objecten aan te schaffen. Misschien ben je een beetje wars van wapens en het is ook zo dat je niet zomaar ieder wapen mag gebruiken of zelfs maar in het openbaar bij je mag dragen. Maar de artikelen in onze webshop zijn uitermate geschikt voor jou om je veilig te voelen, of je nu een man of vrouw bent.

Wat kunnen wij voor je betekenen op het gebied van defence? 

Stel je eens voor je loopt door een donkere steeg en je wordt plotseling aangesproken door een overvaller die jou verzoekt om maar jouw mobiele telefoon en de inhoud van je portemonnee aan hem te overhandigen. Zeg jij dan gewoon “ja is goed” of heb je een vorm van defence paraat?

Wat dacht je ervan om hem eens flink in te spuiten met onze self defence spray. Je spuit die spray in zijn gelaat waardoor de boef in kwestie zich niet meer kan oriënteren. De spray begint namelijk op te schuimen waardoor de boef in zijn ogen gaat wrijven waarna het allemaal nog erger wordt. Uiteindelijk komt het wel weer goed met hem hoor, maar niet direct. En het mooie van deze spray is dat de kleurstof in de spray ook nog eens een aantal dagenlang niet van de huid verwijderbaar is. Dan loopt hij dus met een gemarkeerde kop rond, waardoor de politie hem ook gemakkelijker in de kraag kan vatten. Dat is toch een mooie vorm van zoete wraak of niet?

Alternatieven

Wij kunnen ook nog andere methoden ten aanzien van defence aan je aanreiken. Wat dacht je van een schril alarm met hoge tonen tot maar liefst 110 decibel? Jij bent erop voorbereid maar die aanvaller schrikt zich waarschijnlijk een hoedje wanneer die misthoorn van jou af gaat. Of wil je hem toch echt een paar rake klappen kunnen geven met bijvoorbeeld een wapenstok? Dat is inderdaad echt een wapen en niets is zo effectief. Maar bedenk je wel dat spray en alarm als voordeel hebben dat die wat compacter zijn en je ze gemakkelijk overal met je meedraagt.

Hoe dan ook, wij helpen je graag met een compleet assortiment van producten die jouw veiligheid garanderen. Bekijk daarom ook eens de andere producten die wij in onze webshop aanbieden op het gebied van defence.