opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Glaswerk drank

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

WIJNHOUDERS

Noem jij wijnhouders niet in één adem met je man cave? Dat kunnen wij je niet kwalijk nemen. De doorsnee wijnhouder is nou niet bepaald een item waarvan je zegt: ja, die past echt perfect in de stoere sfeer die er hangt in mijn cave. Wijnhouders zijn handig, zeker, maar misschien ook wel een beetje oubollig als je ze in je cave neerzet. In de keuken? Sure. In de eetkamer? Absoluut. Maar in je man cave? Mwah. Dit is jouw plek waar sfeer telt. Je hebt ongetwijfeld een bepaald beeld van hoe jouw man cave eruit moet komen te zien. En dus ben je op zoek naar items die hierbij passen. Een dartbord, vette koelkast, jukebox, puike speakerset… dat soort zaken. Maar wijnhouders? Hmm, een beetje truttig misschien. Waarom niets minder waar is? Dat lees je hieronder...

WAAROM JE TOCH WIJNHOUDERS MOET HEBBEN

Want denk even praktisch. Wat wordt er gedaan in jouw man cave. En nee, we hebben het niet over de oneerbare privégesprekken met je vrienden. Denk aan de activiteiten hier omheen. Precies: er wordt gedronken. Lekker gedronken, veel gedronken. Dan gaat er vast wel eens een fles wijn open.

Nu is het zo dat je op een goede avond in je cave, waarschijnlijk een aantal vrienden hebt verzameld. Gaat er een fles wijn open, dan gaat deze geheid dezelfde avond nog leeg. Goed, we vertellen je niets nieuws, maar blijf even bij ons, want we gaan heus wel naar een belangrijk punt toe. Wat zijn nu dingen die je absoluut niet wilt wanneer je lekker met je vrienden aan het relaxen bent? Gestoord worden, natuurlijk. Of… onnodig moeten bewegen. Er is een simpele natuurkundige formule die stelt: meer wijn = minder beweging. En inderdaad: je hebt hard gewerkt, mag je dan eindelijk even ontspannen? Die bank of luie stoel zit nu net zo lekker. Waarom zou jij jezelf in een situatie plaatsen waarin je op moet staan en helemaal naar de keuken moet lopen om een nieuwe fles wijn te pakken? Precies. Dat wil je echt niet. Dus: wijnhouders, vriend.

WIJNHOUDERS WAAR JE WEL BLIJ VAN WORDT

Snap je ‘m nu? Precies. Maar je wilt natuurlijk niet zo’n suffe wijnhouder of een rek dat je bij de lokale grootgrutter om de hoek vindt. Hop is jouw buddy. Ook wanneer het aankomt op de inrichting van jouw cave. Wij hebben wijnhouders waar je wel blij van wordt. Wat ze doen? Eh, je fles wijn voor je vasthouden, natuurlijk. Zo heb je altijd een verse fles binnen handbereik. 

Maar: waarom vorm boven functie of functie boven vorm als je functie én vorm kunt hebben? Precies. Dat is wat onze wijnhouders je beiden. Een toffe en bijzondere vormgeving die de ruimte verder aankleedt, in plaats van deze te ontsieren. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor de prijs van twee mooie flessen wijn, zorg je er namelijk ook voor dat je een houder hebt waarin je de nog niet opengebroken fles op stijlvolle wijze kunt bewaren. Ten toon stellen, zo je wilt. Goed idee, niet? En ook te gek om te geven als cadeau.