opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Keukenmessen

Je kunt voor jezelf een duidelijke checklist afgaan of je alles in huis op orde hebt, en keukenmessen moeten zonder twijfel op deze lijst staan. Goede keukenmessen zijn simpelweg een must. Tenzij je nooit kookt, natuurlijk, maar dat betwijfelen wij. Een goed keukenmes maakt koken een stuk eenvoudiger, sneller en leuker. Maar om echt lekker te werken in de keuken, heb je meer dan slechts een mes nodig. Verschillende ingrediënten snijd je met verschillende messen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Verschillende keukenmessen voor verschillende toepassingen

Het aanschaffen van goede keukenmessen is eigenlijk iets dat je direct doet wanneer je voor het eerst op jezelf gaat wonen. Het is een investering waar je jarenlang profijt van hebt. Maar goed: het is nooit te laat om te investeren in een goede set. 

Investeer ook echt altijd in een set, want je hebt verschillende keukenmessen voor verschillende toepassingen. Sommige ingrediënten wil je grof snijden; andere ingrediënten wil je fijn snijden. Wat altijd belangrijk is, is dat je het juiste formaat mes hanteert. Je kunt beter een te groot mes hebben dan een te klein mes, want een flinke pompoen snijden met een klein keukenmesje, dat werkt niet.

Om echt lekker te koken, en vooral zaken echt goed voor te kunnen bereiden, heb je dus meerdere formaten keukenmessen liggen. Het oog wil echter ook wat. Je wilt dus investeren in mooie messen en het liefst messen die bij elkaar passen

Wij hebben een prachtige messenset voor je

Ook je keuken is een plek waar esthetiek telt. Daarom hebben wij een prachtige set met keukenmessen voor je. Drie stuks in drie verschillende formaten met allemaal dezelfde stijl. Dit zijn geen messen die je ergens in een lade wegstopt. Nee: dit zijn messen die je met trots in je keuken neerzet; messen die gezien mogen worden. Want ook als je ze niet gebruikt, zul je van deze messen genieten. 

Ze zijn voorzien van een prachtig houten handvat voor comfort en een fraaie, luxe uitstraling. Japans design en dat zie je. Ook aan het messenblad zelf, dat prachtig is afgewerkt en is gedecoreerd met een een houtnerf structuur. Was dat nodig? Nee. Is het fijn dat het toch gedaan is: zeker, want het draagt bij aan de exclusieve uitstraling van de messenset. Maar…. aan alleen fraai uitziende keukenmessen heb je niets. We kunnen je geruststellen: deze messen liggen ook heerlijk in de hand en zijn vlijmscherp.

Voor jezelf of voor een ander

Heb je nog geen goede keukenmessen thuis, dan is dit een set waar je absoluut in kunt investeren. Om de prijs hoef je het niet te laten. Heb je al wel een goede messenset, maar ken je iemand die nog geen goede keukenmessen heeft? Dan weet je direct wat jouw volgende cadeau wordt. Dit is perfect om samen met vrienden te geven. 

Goede keukenmessen kun je op veel plekken kopen, maar lang niet alle messen zijn even leuk om te geven. Het oog wil ook wat. Welke eisen je ook stelt aan messen: deze set zal zeker aan je eisen voldoen.