opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Bier

Bier. Hey, we hebben je aandacht. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want bier is bij uitstek onze drank. Een pilsje, stout, porter, IPA, wat dan ook: bier is altijd heerlijk. Wij zijn er voor bierliefhebbers. En hoe. Die heerlijke biertjes die je wilt proeven, die koop je maar bij de speciaalzaak. Helemaal niets mis mee natuurlijk, maar wat als je meer wilt dan dat? Wij zijn er voor die liefhebber die zijn eigen bier wil brouwen. Want dat is uiteindelijk toch de droom van bijna elke man? Je zelfgebrouwen bier schenken aan je vrienden. Reken maar dat elke film-, game- of sportavond voortaan bij jou plaatsvindt. 

Zelf bier brouwen. Het kan.

Rondom bier hangt een zweem van romantiek. Bier brouwen is een vak. Aan de slag met de beste ingrediënten, geduldig wachten, finetunen en uiteindelijk het heerlijke resultaat proven. Alleen wanneer je rondkijkt in bierbrouwerijen, verwacht je wellicht dat het niet te doen is om thuis jouw eigen biertjes te brouwen. Niets is minder waar: wij maken dit haalbaar en betaalbaar.

Wanneer wij zeggen dat wij er zijn voor de bierliefhebbers, dan bedoelen we ook echt alle bierliefhebbers. We leveren zeer geavanceerde sets waarmee je jouw schuur of hobbykamer omtovert in een waar bierlab, maar ook als je hier nog geen ervaring mee hebt of het gevoel hebt dat je er nog niet klaar voor bent, kunnen wij je van de juiste spullen voorzien. Van boeken, bijvoorbeeld. Bier is voor liefhebbers. Je wilt misschien niet alleen proeven en genieten, maar er ook meer over leren. We’ve got your back.

De perfecte manier om iemand te verrassen

Stel je voor: het is je verjaardag. Je hebt al wat suffe cadeaus in ontvangst mogen nemen (wat moet je nou met een cadeaubon? En hoera, weer een paar sportsokken). Stiekem hoop je dat je nog getrakteerd wordt op een lekker bierpakket. Het laatste cadeau dient zich aan: je probeert de vorm van flesjes erin te vinden, maar helaas. Het lijkt erop dat je dit jaar bierloos eindigt. Totdat je dat laatste cadeau openmaakt en je wordt verrast met een prachtig starterspakket namens je beste vrienden. Snap je ‘m? Zoiets is toch fantastisch om te geven en te krijgen? Wij hebben ze in alle soorten en maten.

Ra ra wat ontbreekt er nog in je man cave?

Een scenario dat je wellicht herkent: de film of de wedstrijd staat op het punt van beginnen. Jij en je vrienden zitten er klaar voor, de biertjes zijn uitgedeeld: kortom, de avond kan beginnen. Je staat klaar om de fles van de dop te ontdoen en te genieten van die eerste o zo heerlijke slok. Maar waar is toch die verdomde opener?

Geen enkele man zou zonder opener mogen komen te zitten. Nimmer. Daarom kan het nooit kwaad om te investeren in een fraaie nieuwe opener. Die hebben wij voor je. Natuurlijk verkopen we losse openers. Niet van die prullen, maar echte, robuuste openers voor mannen. Ook handig: zo’n klassieke opener die je aan je muur bevestigt. Lekker toch, gewoon vanaf de bank of je luie stoel die “pssht” horen.