opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Bijlen en zagen

Een man die nog met bijlen om kan gaan: waar vind je die nog? Ben jij een kerel die nog precies weet hoe hij een bijl moet hanteren, die weet hoe je een stuk hout efficiënt splijt en die met behulp van een bijl dingen kan bouwen, zoals een hut of vuur? Dan willen wij je graag in ons team, want als de nood uitbreekt dan ben jij degene die voor redding kan zorgen. Maar alle gekheid op een stokje: bijlen komen tegenwoordig lang niet meer altijd voor in de uitrusting van de man. En dat is best jammer. Je hoeft namelijk niet de wildernis in te duiken om van een goede bijl te kunnen profiteren.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Met bijlen in huis ben je een stuk meer man

Nee, natuurlijk hangt je mannelijkheid niet af van het wel of niet hebben van een bijl. Feit is wel dat bijlen ervoor zorgen dat jij je echt man voelt. En da’s soms toch lekker? Heb jij bijvoorbeeld een open haard of houtkachel in huis? Wat gebeurt er dan ‘s winters wanneer je deze aan wilt steken? Als man in huis zorg jij voor vuur, maar waar haal je jouw hout vandaan? Waarschijnlijk rijd je braaf naar de winkel of het tuincentrum om een aantal setjes houtblokken te halen.

Da’s best jammer. Want dat kan zoveel toffer. Maar ja, hoe leg je nu uit wat voor een fijn gevoel het geeft om zelf je hout te hakken om vervolgens van te genieten bij een knisperend vuur? Wie nog nooit met bijlen gewerkt heeft, kent waarschijnlijk dit genot niet. Wie wel een of meerdere bijlen in huis heeft, is waarschijnlijk wat blij als ze weer eens gehanteerd mogen worden. En het is nog een goede workout ook.

Gewoon een goede bijl voor een goede prijs

Bijlen komen in alle soorten en maten. Bij het samenstellen van ons assortiment in onze webshop hebben wij ons afgevraagd: waar moet een goede bijl aan voldoen? Natuurlijk moet deze vlijmscherp zijn, maar ook lekker in de hand liggen en goed hanteerbaar zijn. Wat heb je nu aan een bijl als je deze niet eenvoudig mee kunt nemen? Daarom vind je bij ons makkelijk te hanteren, luxe bijlen voor een uitstekende prijs.

Laat je niet foppen door termen als “makkelijk te hanteren” en “luxe”: onze bijlen zijn een ware nachtmerrie voor elk stuk hout. Als jij beschikt over de juiste techniek, hebben wij de tools voor je waarmee je blokken hout splijt alsof het stukjes papier zijn. 

Wij hebben hakbijlen, maar ook werpbijlen. We zouden namelijk bijna vergeten dat bijlen ook een vorm van sport en vermaak kunnen zijn. Zeker wanneer je een van onze targets aanschaft, kun je lekker losgaan met bijlwerpen. Is er een meer mannelijke activiteit denkbaar? Jason Momoa zou zeggen van niet. En wij geloven een gast als hij op zijn woord. Welke set je ook aanschaft: hij komt altijd inclusief goede en fraaie bescherming.

Een bijl cadeau doen

Bijlen als cadeau? Waarom niet. Stel dat jij niet die brave Hendrik bent die zijn hout in de winkel haalt, maar dat dit betrekking heeft op een maat van je. Geef hem een bijl en laat hem zijn eigen hout hakken. Gaat-ie gegarandeerd tof vinden.