opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Gadgets

Als er iets is dat onlosmakelijk verbonden is met de man, dan zijn het wel gadgets. Wie houdt er nu niet van? Toffe spullen die iets toevoegen, die handig zijn en die gewoon awesome zijn om te hebben. Van die spullen waarmee je bij je vrienden aan kunt komen zetten en waarvan zij zich afvragen: waar heb je dat nu weer vandaan? Dingen die je koopt omdat je ze gewoon wilt hebben en waarvoor je geen uitleg verschuldigd bent.

Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1

Gewoon toffe hebbedingen!

Gadgets… got to love them. Je spendeert er waarschijnlijk veel te veel geld aan. Maar ach, wat is te veel? Zeker wanneer je het uitgeeft aan dingen die je blij maken. Wij mannen worden nu eenmaal opgewonden van toffe hebbedingen. En laten we eerlijk zijn: bij vrouwen is het niet anders. Bij ons valt het misschien alleen meer op, omdat wij geneigd zijn om te kijken naar elektronisch speelgoed, bijzondere hebbedingen en andere technologische hoogstandjes. Maar ja, boys will be boys.

Gadgets zijn van alle tijden

Wij moderne mannen krijgen misschien wel eens de wind van voren van de dames als het aankomt op moderne gadgets. “Heb je nu weer dit en dat gekocht?” We kennen de kritiek allemaal. Maar gadgets zijn van alle tijden. Wij hebben alleen het geluk (of de pech) dat wij leven in een tijd die gewoon bezaaid is met allerlei toffe spullen die we willen hebben. Tja, wat ga je dan doen? Je er met alle macht tegen verzetten of eraan toegeven?

Er zijn veel misverstanden

Er zijn nogal wat misverstanden over gadgets. De naam helpt misschien ook niet echt mee. Het komt een beetje over als een hebbedingetje dat je alleen hebt omdat het leuk is. Maar dan onderschat men ons. Wij mannen zijn praktisch ingestelde wezens. Wat wij kopen, kopen wij met een doel. Ook al is het op het eerste gezicht gewoon een mooie aankoop. Gadgets kunnen wel degelijk nuttig zijn. Kijk maar eens rond in onze webshop. Je vindt hierin tal van spullen die mooi zijn, die je wilt hebben, maar die ook een bepaald nut dienen.

Er zitten ook klassiekers tussen

Wie gadgets zegt, denkt misschien direct aan moderne spullen. Dat is vaak waar, maar hoeft niet altijd. Wanneer wij denken aan gadgets, denken wij net zo goed aan klassieke items. Want wat is nu een gadget? Per definitie een technologisch hoogstandje? Wat ons betreft niet. Wat ons betreft zijn dit spullen waar je warm van wordt. Spullen die je wilt hebben, en dat kunnen ook old school items zijn, zoals een paraplu.

Wij hebben gewoon een voorliefde voor mooie spullen. Of die nu technologisch zijn of decoratief, modern of klassiek, betaalbaar of duur. Als je het wilt, dan wil je het. Daarom hebben wij een webshop vol prachtige stuff voor de man. Om zelf te kopen, of om cadeau te doen. Want net als jij worden ook je vrienden ongetwijfeld blij van gadgets die bij hen passen. In ons assortiment vind je altijd wel iets iets waarmee je een vriend, familielid of goede collega kunt verrassen, dus veel plezier met browsen.