opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Kokers en etuis

Sigarenkokers en sigarenetuis vormen de perfecte manier om sigaren mee te nemen. Rook je thuis graag een sigaar, dan kun je deze bewaren in een humidor. Neem je jouw sigaren mee, dan wil je natuurlijk dat ze goed beschermd zijn. Het zou jammer zijn als je op locatie aankomt en erachter moet komen dat je sigaar geknakt of gerafeld is. Daarvoor is-ie veel te lekker en veel te kostbaar. Met sigarenkokers en sigarenetuis hoef jij je geen zorgen te maken.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Ook voor thuis!

We hebben het nu wel over het meenemen van sigaren, maar sigarenkokers en sigarenetuis kun je ook prima thuis gebruiken. Niet iedereen heeft thuis een humidor staan, of misschien heb je daar ook helemaal geen plek voor of geen behoefte aan. Ook thuis kun je prima je sigaren bewaren in sigarenkokers of sigarenetuis. Denk er echter wel aan dat sigaren op hun best blijven bij een bepaalde luchtvochtigheid. Dat is waar een humidor voor zorgt. Houd er dus rekening mee dat in een koker of een etui je sigaren niet voor eeuwig optimaal blijven. Maar dat is vast geen probleem, want sigaren heb je immers om te roken, niet? Bovendien is een koker of een etui een veel beter alternatief dan een normaal blikje of bewaarbakje.

Wat is het verschil tussen sigarenkokers en sigarenetuis?

Hoe weet je nu wat je moet kiezen? Want wat is het verschil tussen sigarenkokers en sigarenetuis? Het verschil is eenvoudig. Sigarenkokers bieden ruimte aan je sigaar: ze beschermen deze en zorgen ervoor dat je ze eenvoudig op kunt bergen en eventueel mee kunt nemen. Sigarenetuis bieden plaats aan meerdere sigaren of meerdere kokers. Sigarenetuis die gemaakt zijn om kokers te herbergen, bieden dus dubbele bescherming. 

Sigarenkokers hebben meestal de vorm van een sigaar, of zijn ovaal of langgerekt van vorm. Ze kunnen komen met een harde of zacht afgewerkte buitenkant en hebben doorgaans een zachte, met stof beklede binnenkant om je sigaren optimaal te beschermen. Neem jij wel eens een enkele sigaar mee, dan is een koker waarschijnlijk de beste optie.

Wil jij meerdere sigaren kunnen opbergen of kunnen vervoeren, dan is een sigarenetui waarschijnlijk de beste keuze. Sigarenetuis komen in verschillende formaten, variërend van het opbergen van enkele sigaren tot bijna een complete doos. Slankere exemplaren zijn vaak bedoeld om sigaren los in op te bergen. Ze zijn voorzien van zachte kokers waar je de sigaar in kunt steken. Soms zijn de kokers ook ruimer, wat betekent dat je een sigaar inclusief omhulsel/koker op kunt bergen.

Altijd stijlvol, thuis of onderweg

Of je ze nu aanschaft voor gebruik thuis of onderweg: sigarenkokers en sigarenetuis zijn altijd stijlvol. Vind je het belangrijk dat je sigaren altijd in topconditie blijven, dan kun je wellicht ook investeren in een humidor. Vind je dit echter een stap te ver, dan doe je met sigarenkokers of sigarenetuis een uitstekende aankoop. Ze bieden bescherming, maar het hoogwaardige leer of stevige case zien er ook gewoon goed uit.

Het geven van een koker of etui als cadeau is altijd een goed idee: elke sigarenroker zal dit kunnen waarderen.