opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Whisky

Aaaah, whisky! De drank van de echte gentleman. Van alle sterke dranken die je thuis kunt hebben staan, is whisky waarschijnlijk de meest prestigieuze. Van de heerlijk zoete en zuivere Ierse whiskey tot Amerikaanse bourbon, Schotse single malt whisky en whisky voor de fijnproevers uit jongere markten zoals Japan, Taiwan en Canada. Dit is geen drank die je achteloos achterover giet. Nee, het is een drank voor de mooie momenten. Het drinken gaat vaak samen met een bijzondere gebeurtenis, of gewoon op het moment dat je behoefte hebt aan quality time. Enfin, hoe je ‘m ook drinkt: de ervaring telt.

Alles voor de beste whisky-ervaring

Op Hop.nl bieden wij  alle producten die jouw whisky-ervaring verder versterken. Whiskey heeft een alcoholpercentage van minimaal 40%. Geen vlug drankje dus, maar een glas waaraan je heerlijk nipt. Je geniet ervan vanuit je luie bank of comfy stoel, of misschien wel met je vrienden in de mancave.

Liefhebbers weten dat je het meeste geniet wanneer je de tijd neemt om rustig te drinken. Uit een mooi glas, passend bij de herkomst van de whisk(e)y. Inderdaad: je kunt spreken van whiskey of whisky. De Ieren en de Amerikanen hanteren de eerste spelling, de Schotten en veel andere landen over de hele wereld, laten de “e” achterwege.

Classy heupflessen

Denk je dat het niets uitmaakt hoe je je drank met je meeneemt? Think again. Hoe mooi de fles ook is: wanneer je iemand rechtstreeks uit de fles ziet lurken, maakt dit natuurlijk niet bepaald een stijlvolle indruk. De manier om on the go te genieten van een goede whiskey (je snapt ook wel dat je hiervoor het moment en de locatie moet kiezen), is natuurlijk met een classy heupfles. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook een stuk handiger dan dan het meenemen van een fles. Je draagt ‘m comfortabel bij je en het geeft je de uitstraling van een Peaky Blinder. Wat wil je nog meer? En bovendien: waar ga je je drank anders in laten? Een bidon? Nee, investeer dus in een fraaie flask.

Whiskeystenen

Sommigen drinken hun whiskey het liefste koud. Of dit “hoort” of niet, laten we in het midden. Wij zien het gewoon als een kwestie van smaak. En je moet drinken wat je lekker vindt. Een ding staat wel vast: whiskey “on the rocks” is best gevaarlijk. Waarom? Mensen doen er meestal te weinig ijs in. Te weinig? Ja: een enkel ijsblokje smelt te snel en verslapt daarmee de smaak van je heerlijke whiskey. Drink je ‘m on the rocks, zorg dan voor een glas dat echt goed gevuld is met grote blokken ijs. Deze houden elkaar koud en zullen minder snel smelten en dus niet de smaak verslappen.

Klinkt dat lastig? Is het ook. Kies daarom gewoon voor whiskeystenen als jij jouw whisk(e)y het liefste koud drinkt. Whiskeystenen zijn kleine vierkante stenen die je koelt in de vriezer. Doe ze in je glas, schenk de whiskey in en binnen een paar minuten heb jij een heerlijk koude whiskey waarvan de smaak niet is aangetast of verwaterd.