opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Zaklampen

Zaklampen zijn belangrijke accessoires want ze brengen licht in de duisternis. De duisternis, dat is van oudsher de plek waar het gevaar schuilt en dus wil je als man kunnen zien wat er op je afkomt. En daar heb je dus een zaklamp voor nodig. Nu zijn zaklampen er in allerlei soorten en maten. Sommige zijn zo groot dat je een rugzak nodig hebt om ze mee te kunnen nemen. Die zijn vaak ook zwaar en lomp. Maar zo’n grote zaklamp heeft ook voordelen. Komt er iets op je af dat jou bedreigt dan verkoop je het met dit zo’n enorm grote zaklamp gewoon een mep. Zo’n lamp is met andere woorden net een wapenstok of knuppel. Je lamp is dan meteen je wapen. Zo’n zaklamp in je handen geeft meteen een veilig gevoel. 

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

De beste zaklampen

Het zal je echter verbazen wat voor een fantastische zaklampen er tegenwoordig te krijgen zijn. Wat dacht je van de trustFire WF-501B. Die genereert een lichtopbrengst van 1000 lumen en heeft bovendien 3 standen (hoog, laag en stroboscoop). Dit laatste betreft een repeterend flitslicht. Zaklampen hoeven niet groot te zijn om voldoende lichtopbrengst te kunnen genereren. Ook een klein lampje geeft tegenwoordig heel wat licht.

Accessoires voor zaklampen

Zaklampen schijnen niet vanzelf. Je zult er een voeding in moeten stoppen zoals een batterij. Hoe frustrerend kan dat zijn? Je ligt ergens in je tentje in het donkere bos, de zon is al lang en breed onder de horizon verdwenen en van verlichting hebben ze op deze natuurcamping nog niet gehoord. Toch kun jij de uitgang van de tent nu even niet vinden terwijl je even een boompje moet opzoeken. “Waar zit die rits nu?”. In zo’n situatie brengt een zaklamp uitkomst. Maar dan zul je zien dat de batterij net op is en je alsnog in het donker zit. En dat terwijl jouw blaas steeds meer druk begint te ervaren.

In onze webshop koop je daarom heel gemakkelijk oplaadbare reserve batterijen. Zorg er gewoon voor dat je altijd een paar batterijen in je zaklamp hebt en dat je ook altijd een paar extra batterijen bij je hebt. Met de opladers die je in onze webshop kunt aanschaffen, kun je heel gemakkelijk je batterijen opladen. Heb je geen elektriciteit bij je tent dan doe je dat gewoon even in het WC-hok. Maar denk wel even van tevoren na want ook oplaadbare batterijen kunnen leeg. Zorg dus altijd voor een vol reservepaar. Dan heb jij nooit meer problemen met je zaklamp. 

De kans op batterijproblemen is minimaal

Zaklampen zoals de trustFire WF-501B CREE XR-E LED zijn uitgerust met een verfijnde led-techniek waarmee het licht goed gebundeld wordt en zo grote afstanden haalt. Het voordeel van dit soort hoogwaardige lampen is dat je met LED een optimaal lichtresultaat krijgt dat ook nog eens weinig energie vergt. Je batterijen gaan met dit soort zaklampen met andere woorden een stuk langer mee. Dat maakt de kans dat je die oplader tijdens je trip in de jungle nodig het een heel stuk kleiner.