opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Bieropeners

In de categorie “dingen die je altijd kwijt bent op het moment dat het totaal niet uitkomt”: bieropeners. Je zult altijd zien dat op het moment dat je eindelijk een koud biertje open kunt trekken, je nergens in de buurt een opener kunt vinden. In de keukenlade waar hij altijd ligt, schittert hij ineens van afwezigheid en natuurlijk heeft niemand anders er eentje. Er zijn natuurlijk ergere dingen in het leven, maar het hele huis afzoeken voor een opener is toch een beetje jammer en onnodig.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Altijd de perfecte bieropener

Heb je hem niet kunnen vinden, dan weet je wel hoe het gaat: je moet vertrouwen op een van de oude vertrouwde methodes om een flesje zonder opener open te krijgen. Waar kies je voor? De dop eraf wippen met behulp van een ander flesje. Aantrekkelijk, maar ook gevaarlijk: we zijn allemaal bekend met het hoongelach wanneer dit niet in een keer lukt. Je tanden gebruiken? Beter van niet. De krat? Die heb je net opgeborgen achterin de schuur. De rand van de tafel? Die is een tikkie te duur. 

Kijk, vroeg of laat krijg je natuurlijk elk flesje wel open, maar het helpt enorm wanneer je gewoon een opener in de buurt hebt. Daarom hebben wij tal van fraaie bieropeners voor je.

De bieropener die jij zoekt

Het is iets dat sommige dames en/of niet-bierdrinkers maar niet willen gebruiken: een opener is niet zomaar een opener. Jij hebt waarschijnlijk net als ontelbare andere mannen een favoriete opener. Gewoon een van die bieropeners waarmee de dop eraf vliegt voordat je er erg in hebt. Hij voelt gewoon lekker…. het is een match.

Zulke bieropeners hebben wij dus. In verschillende stijlen en - omdat het oog ook wel wat wil - met gewoon een goede vormgeving. Je maakt je bier toch niet open met zo’n opener die je ooit ergens hebt gekregen? Je weet wel, zo’n gaar plastic ding met reclame erop. Heb een beetje respect voor het brouwsel dat je gaat drinken.

Bieropeners zijn ook altijd een goed cadeau. Heb je ooit wel eens iemand ontmoet die zei: “Nou, een bieropener, ik heb echt geen idee wat ik hiermee moet.” Precies: bieropeners zijn altijd welkom. Iedereen heeft hier behoefte aan en om aan ieders smaak en voorkeur tegemoet te komen (ja, wij nemen bier zeer serieus), verkopen wij bieropeners in tal van soorten en vormen. Van de klassieker vlinderopener (waarmee het niet fout kan gaan) tot een bier-en-wijn-opener in een, een Darth Vader opener (gewoon omdat het kan), eentje in de vorm van een klassieke sleutel en zelfs - jawel - een ring met bieropener.

Nooit meer zonder

Doe jezelf en anderen een plezier: zorg ervoor dat je nooit meer zonder bieropeners komt te zitten. Het is een van die kleine, onnodige teleurstellingen. Aan de bieropeners zelf zal het niet liggen, want we hebben zelfs exemplaren voor aan de muur. Als je die weet kwijt te raken….. Kortom: op de ouderwetse manier, on the go of aan de muur: met onze bieropeners heb je geen excuus meer om ooit nog zonder komen te zitten.