opc_loader

Wensenlijst

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Kapstokken

Zijn kapstokken belangrijk in jouw man cave? Hear us out. Er is een moment dat je geen jongen meer bent, maar een man wordt. Wanneer dit moment is, is per persoon verschillend. Ook de manier waarop het duidelijk wordt, verschilt bij iedereen. Het kan hem zitten in iets groots, maar juist ook in iets heel kleins. Jouw man cave is een plek voor echte mannen. Daar zal niemand het mee oneens zijn. We willen niet stellen dat vrouwen hier verboden zijn, maar hey: als dat bij jou wel zo is, dan gaan wij hier niet tegenin.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

De perfecte kapstok

Toch kan het lonend zijn om bij wijze van hoge uitzondering een dame in jouw cave toe te laten. Niet om hier te hangen zoals je dat met je vrienden doet, maar voor het uitvoeren van een test. In een zeker opzicht kan een vrouw misschien wel het beste oordeel vellen over of jouw man cave ook echt een plek is voor mannen. En nee, dan hebben wij het niet over of zij zich hier thuis voelt of niet en of de sfeer en inrichting haar ding zijn. Dit is jouw plek en alleen jij hebt daar iets over te zeggen. Feit is wel, dat vrouwen vaak ook voor detail hebben en het zou zomaar eens kunnen zijn dat er in jouw man cave een belangrijk detail ontbreekt: goede kapstokken.

Heb jij al kapstokken hangen in je man cave?

Kijk, we begrijpen heus wel dat je de keizer bent van jouw domein. In jouw cave gelden jouw regels. Dat betekent echter niet dat jij je helemaal af moet sluiten van de mening van anderen. Het verschil tussen een jongen en een man, kan hem namelijk ook zitten in de omgang met waardevolle spullen.

Laat je jouw vrienden gewoon hun jas op de bank kwakken of over een stoel hangen? Meh, best matig. Als je van jouw man cave werkelijk jouw paleis wilt maken, dan kan het echt geen kwaad om ook te zorgen voor wat functionele aankleding. Met kapstokken bijvoorbeeld. Niemand leest je de les als er her en der wat controllers rondslingeren, er wat lege flessen staan of je ergens in een hoek nog een aangebroken zak borrelnootjes vindt. Maar kleding maakt de man en daarom zijn kapstokken belangrijk.

Geef jouw jas, en de jassen van je vrienden de plek die deze verdienen en hang wat kapstokken op. 

Wees niet bang: wij hebben kapstokken die je wel wilt

We voelen je twijfel. Je ziet de bui al hangen jouw man cave is een pure uiting van mannelijke awesomeness en testosteron. Hier worden epische sportwedstrijden gekeken. Hier worden liters bier gedronken. Hier worden jarenlange vetes op de computer voor eens en altijd beslecht. Wat moet je dan met een suffe kapstok?

No worries: wij hebben kapstokken die je wel wilt. Kapstokken die de ruimte niet ontsieren, maar die juist bijdragen aan de sfeer. Kapstokken in de vorm van een bierdopje bijvoorbeeld. Kijk, daar wil je als man je jas wel aan hangen. Wij bieden je verschillende soorten zodat je op een originele manier kunt zorgen voor voldoende capaciteit wanneer al je vrienden weer eens over de vloer zijn. Je wilt gewoon niet dat je maten aan het einde van de avond eerst hun jassen moeten afstoffen. Want dat je die bank niet dagelijks zuigt, dat kunnen we heus wel door de vingers zien. Zorg er alleen voor dat je jas er niet onder lijdt.