opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm

19,95
  • Voor elke man een gaaf cadeau!
  • Lage verzendkosten
  • 30 Dagen bedenktijd
  • Betalen in een veilige omgeving

Zet op wensenlijst

Kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm

Er zijn weinig kroonkurkapparaten zo veelzijdig als het Kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm. Zoals je uit de naam kunt afleiden, kunt je dit hulpmiddel gebruiken om kroonkurken te plaatsen met een diameter van 26 mm of 29 mm. Aangezien dit de maten zijn die het vaakst gehanteerd worden, kun je zowat iedere kroonkurk hiermee (her)bevestigen op een fles. Voor iedere bier brouwer of hobbyist is een dergelijk apparaat dan ook van onschatbare waarde.

De pluspunten van een Kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm

Menig hobbyist kiest er nog altijd voor om Grolsch beugelflessen op te sparen en deze vervolgens te gebruiken om het eigen bier in te doen. Dit lijkt een slimme oplossing, maar schijn bedriegt. De beugels hebben namelijk zo hun nadelen. Ten eerste kun je ze niet optimaal desinfecteren. Dit kan bij kroonkurken wel. Daarnaast zijn beugels eerder aan slijtage onderhevig. Door het slijten kan het gebeuren dat de beugels niet meer passen. Dan heb je flessen opgespaard voor niets.

Deze problemen heb je niet wanneer je kiest voor kroonkurken. Bovendien is het vast maken van dergelijke kurken een fluitje van een cent. Tenminste, als je een hulpmiddel zoals het Kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm in huis haalt. Deze drukt de kroonkurk tegen de hals van de fles aan. Zo zit deze te allen tijde goed dicht. Bovendien kun je deze doppen optimaal schoonmaken, zodat er nooit infecties kunnen ontstaan. Dat is het laatste wat je wil. Schaf daarom nu het Kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm aan via onze online shop.

kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
kroonkurkapparaat Emily 26 mm + 29 mm


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items