opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Wandborden

Metalen borden werken geweldig sfeerverhogend. Je hebt er misschien niet zo bij stil gestaan, maar kijk maar eens om je heen in je favo krog of eetcafe. Eigenaren hiervan weten al jaren dat het ophangen van een metalen bord een uitstekende manier kan zijn om te zorgen voor extra sfeer. Een sfeer uit vervlogen tijden die ook vandaag de dag nog relevant is. Juist omdat die sfeer vaak doet denken aan tijden die achter ons liggen, maakt deze ons een tikje nostagisch. Hoe tof is het om dat ook thuis te hebben?

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Metalen borden kun je bijna overal ophangen

Er is bijna geen plek in huis die niet geschikt is voor het ophangen van metalen borden. Goed, het hangt ook een beetje af van het soort bord. Wij hebben borden die gewoon awesome zijn, borden met een vleugje nostalgie en, okay, ook borden met een grappige insteek die zich misschien het beste lenen voor je hobbykamer of man cave. Niet elk bord hang je in de woon- of eetkamer op. Dat hoeft ook helemaal niet, want er zijn thuis natuurlijk genoeg ruimtes om te decoreren.

Voor wat voor bord ga jij?

Wij bieden je de keuze uit diverse metalen borden. Houd jij van een vleugje retro en krijg jij nostaltische gevoelens van borden die doen denken aan het oude USA dat je in de films ziet? Die hebben we voor je. Van die klassieke gas station borden, bijvoorbeeld. Wat is het toch met die dingen waardoor ze overal zo goed tot hun recht komen? In je woonkamer bijvoorbeeld. Ook al passen ze niet direct bij je stijl of interieur… toch klopt het bijna altijd wanneer je zo’n bord ophangt. In je studie- of hobbykamer zijn ze helemaal tof, evenals in de keuken en om nog maar te zwijgen van je zolder of man cave.

Houd je van retro maar met een vleugje kunst? Ook dan hebben zij toffe metalen borden voor je. Muziek doet het altijd goed. Zo’n retro bord met een gitaar bijvoorbeeld. Het ademt de sfeer van diners en obscure cafe’s uit de jaren zestig. Het is de perfecte manier om een vleugje rock & roll toe te voegen aan je kamer.

Zo’n bord doet het natuurlijk ook perfect wanneer je een ruimte helemaal voor jezelf hebt. Bijvoorbeeld je man cave. Noem ons maar eens een voorbeeld van een sfeerverhogende accessoire die zo goed werkt voor zo weinig geld? Precies.

Daarom is het ook een tof idee om een van onze metalen borden cadeau te doen aan een jarige vriend. Wedden dat hij dit tof vindt?

Een geintje moet kunnen

Wat is het leven zonder een lolletje? Precies: een minder lollig leven. Niet alles wat je in huis hangt hoeft serieus te zijn. Bij Hop begrijpen we als geen ander dat je het tof vindt om hier en daar een vette knipoog aan te brengen. Daarom hebben wij ook grappig bedoelde borden. Van die metalen borden waarbij mensen met hun ogen rollen als ze deze zien. En laten we eerlijk zijn: dat is exact de reden waarom je dit soort metalen borden ophangt, toch?