opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Paraplu's

Denk jij niet aan paraplu’s als wij het hebben over must haves voor de man? Aan de ene kant kunnen wij je dit niet kwalijk nemen. Aan de andere kant… misschien is het tijd voor een kleine geschiedenisles. Paraplu's nemen namelijk een prominente plek in in de geschiedenis van de man. Specifiek wanneer het stijl betreft.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Waarom mooie paraplu’s terug moeten komen in het straatbeeld

Kijk eens om je heen op straat. Het liefst op een drukke plek, in de binnenstad bijvoorbeeld. Hoe loopt men erbij? Haal je nu even een plaatje in je hoofd van hoe dat was in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Dat is nogal een verschilletje, niet? Het verschil zit hem niet alleen in de pakken en de kapsels van vroeger die - toegegeven - formeler waren, maar daardoor ook een stuk stijlvoller. Looks werden helemaal afgemaakt met de juiste accessoires, zoals fraaie paraplu’s.

Natuurlijk lopen er nog genoeg stijlvolle gasten rond en hopelijk behoor jij ook tot die groep. Waarschijnlijk wel, want anders was je hier nu niet, toch? Anyway: wij zijn niet van die types die te pas en te onpas roepen dat vroeger alles beter was. Wanneer het op stijl aankomt, is het echter vaak wel zo dat we nog wel het een en ander kunnen leren van generaties voor ons.

Je hebt vast wel eens gekeken naar een serie als Peaky Blinders en gedacht: zo, wat zien die gasten er stijlvol uit. Natuurlijk is het zo dat in een serie alles nog net wat toffer wordt weergegeven dan hoe het echt was, maar de manier waarop Tommy Shelby en zijn vrienden henzelf presenteren, ligt echt niet zo gek ver weg van de werkelijkheid van toen.

Mooie pakken, goede hoeden, zakhorloges en - jawel - paraplu’s. Dit waren echt de kenmerken van een stijlvolle man. Wat is daar nu nog van over? Trainingspakken, petjes, smartwatches en…. geen paraplu’s meer. Goed, we overdrijven nog een beetje, maar alles wat we willen zeggen, is: met een fraaie, hoogwaardige paraplu ben jij nog steeds het mannetje.

Ruil dat goedkope exemplaar in en ga voor kwaliteit

Wij hebben fraaie paraplu’s voor je. Wat dacht je van een toffe paraplu met sabel handvat? Da’s net even onderscheidend, niet? Net als zoveel mannen loop je waarschijnlijk - als je überhaupt al een paraplu gebruikt - rond met een goedkope, dertien-in-een-dozijn-paraplu die je tijdens een regenbui in een winkeltje op het station hebt gekocht. Of met een paraplu die je gekregen hebt. Je weet wel, zo’n veel te kleurig exemplaar met een of andere opdruk of logo erop. Dat doet toch afbreuk aan je voorkomen? Je investeert in mooie kleding en maakt werk van je uiterlijk: met een klein beetje moeite, zoals het kiezen van de juiste accessoires, maak je jouw look helemaal af.

Genoeg reden om te investeren in fraaie paraplu’s? Natuurlijk. En doe ons, jezelf en een ander ook een lol en geef een vriend een paraplu cadeau. Stijlvol? Zeker. Origineel? Absoluut. Waar voor je geld? Reken maar. Oh en nog een reden om voor jezelf te investeren in een mooie paraplu: een echte heer houdt altijd zijn dame droog op straat.