opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Egaliseersteen Taidea TG1804

16,00
  • Voor elke man een gaaf cadeau!
  • Lage verzendkosten
  • 30 Dagen bedenktijd
  • Betalen in een veilige omgeving

Zet op wensenlijst

Egaliseersteen Taidea TG1804

Word je messenslijpproces ondoeltreffend en frustrerend door een ongelijk oppervlak op je slijpsteen? Vrees niet! De Taidea TG1804 egaliseersteen is er om te helpen. Met zijn waterpas aan de achterkant zorgt dit handige hulpmiddel ervoor dat je slijpstenen gelijkmatig worden geëgaliseerd voor een constant succesvol resultaat. Laat je niet uit het veld slaan door botte messen - haal vandaag nog een Taidea TG1804 egaliseersteen in huis!

De perfecte tool voor je slijpstenen

Heb je een messenslijpsteen die na veelvuldig gebruik ongelijk is geworden? De Taidea TG1804 egaliseersteen is de perfecte oplossing voor je probleem! Hij zorgt ervoor dat je messenslijpstenen altijd waterpas, recht en klaar voor gebruik zijn. Met deze waterpas op de achterkant van de Taidea TG1804 egaliseersteen kun je gemakkelijk zien wanneer het tijd is om je stenen uit te vlakken. Geen raadspelletjes meer!

Je wilt geen botte messen, dus waarom zou je genoegen nemen met een botte messenslijpsteen? Koop vandaag nog een Taidea TG1804 egaliseersteen en maak je nooit meer zorgen over een ongelijk oppervlak! Dit gereedschap zal ervoor zorgen dat al je harde werk om het onderhoud bij te houden zijn vruchten afwerpt. En als je ooit toch je messenslijpstenen moet vervangen, dan hebben we er tal van in ons assortiment!

Nooit meer een bot mes

Niemand werkt graag met botte messen. Botte messen zijn zelfs gevaarlijker dan scherpe, omdat ze meer kracht vragen om te gebruiken, en gemakkelijk kunnen afglijden van het voedsel dat je probeert te snijden. De Taidea TG1804 nivelleersteen is de perfecte oplossing voor dit probleem. Dit kleine en gemakkelijk te gebruiken gereedschap helpt je je messen scherp en veilig te houden door je slijpstenen te egaliseren als ze door veelvuldig gebruik ongelijk zijn geworden.

Botte messen behoren tot het verleden! Met deze Taidea TG1804 egaliseersteen houd je je mes moeiteloos vlijmscherp. De waterpas op de achterkant zorgt ervoor dat je slijpsteen gelijkmatig wordt geëgaliseerd, zodat je elke keer een gelijkmatige slijping krijgt. Zorg dat je messen overal als boter doorheen blijven snijden - schaf vandaag nog een Taidea TG1804 egaliseersteen aan!

Specificaties
Merk Taidea
Productcode TG1804
Korrelgrootte Grof (220-599)
Gewicht (gram) 134
Korrelgrootte (fabrieksopgave) 220, 360
Materiaal Diamant
Afmeting (mm) 124x68x37 (LxBxH)
Egaliseersteen Taidea TG1804 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Egaliseersteen Taidea TG1804


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items