opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Richtmiddelen

Een schot afvuren is één ding, maar om je doel te raken moet je richtmiddelen hebben. Zeker als je van nature al geen ster bent in schieten met een geweer, dan kunnen die middelen je helpen. In onze webshop vind je allerlei middelen waarmee het schieten voor jou een stuk gemakkelijker gemakkelijker wordt.

Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1

Net zo accuraat als Hawkeye

Zo kan een geweersteun je helpen om stabieler te kunnen richten en je geweer gemakkelijker in bedwang te kunnen houden. Zo’n steun is een van de ideale richtmiddelen om je geweer op te leggen en een beter schotresultaat te behalen. Het is een soort zachte zak met een een anti-slip bodem en van een zacht anti-slip materiaal zodat je geweer totaal niet verschuift maar stil blijft liggen. Ideaal wanneer er weinig grip verkregen kan worden op de aanwezige ondergrond, bijvoorbeeld wanneer je uit een raam of van achter een hek wilt schieten.

Een van onze andere richtmiddelen is een opvouwbare Gun Rest. Die is handig want je kunt hem inklappen, hij is licht en je kunt hem gemakkelijk met je meedragen. Je klapt hem uit, zet hem neer en legt de loop van je geweer in de holte. Op die manier is de loop gefixeerd en kan deze niet meer bewegen. Wedden dat jij raak gaat schieten met deze richtmiddelen?

Andere richtmiddelen in ons assortiment

De richtmiddelen die wij hiervoor noemden helpen je met name om het geweer te kunnen beheersen. Een geweer kent een zeker gewicht en het is lastig om dat gewicht voortdurend nauwkeurig uit de losse pols te beheersen en te corrigeren. Deze middelen geven je echter geen strakker oog. Maar treur niet want ook daar hebben wij oplossingen voor.

Kijk eens in onze webshop naar de hoge kwaliteit richtkijkers die geschikt zijn om toegepast te worden op bijvoorbeeld een pistool. Dat kan bijvoorbeeld een luchtdrukpistool zijn maar ook een pistool kruisboog. 

Of wellicht een airsoftpistool! Is dat nog niet voldoende dan kun je ook aan richtmiddelen denken zoals een laser. Dan zie je precies waar de kogel in zal slaan. Daarbij maken wij wel de opmerking dat niet alle geweren even nauwkeurig zijn. Zeker bij airsoft geweren wordt de relatief lichte kogel eenvoudig beïnvloed door bijvoorbeeld de wind. Je kunt dus nog zulke goede richt accessoires hanteren, wanneer je pistool niet nauwkeurig is zal de kogel niet op het laserpoint landen. Hou daar dus wel even rekening mee.  

Pas op!

De genoemde geweren en de beschikbare accessoires, het is allemaal leuk speelgoed. Maar realiseer je wel dat er in de praktijk ook ongelukken zijn gebeurd doordat mensen dachten dat het om echte geweren ging. De pistolen en richtmiddelen zien er allemaal behoorlijk echt uit en zijn niet te onderscheiden, ook al komt er dan een bio afbreekbaar balletje uit de loop in plaats van een echte dodelijke kogel. Dit kan toch gevaarlijk zijn in verband met vergissingen.

 

Wij willen je daar absoluut voor waarschuwen. Maar wensen je wel veel plezier met het beoefenen van de schietsport.