opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben jij dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Waterslot slangmodel rode kap

1,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info

✓ Voor elke man een gaaf cadeau!  ✓ Betalen in een veilige omgeving
✓ Lage verzendkosten ✓ 30 Dagen bedenktijd


Zet op wensenlijst

Waterslot Slangmodel Rode Kap

Om het bier te beschermen tijdens de gisting, is een accessoire zoals het Waterslot Slangmodel Rode Kap essentieel om over te beschikken. Tijdens het gisten heeft het bier namelijk bescherming nodig tegen diverse factoren van buitenaf. In dit geval past deze variant in een gat van 9 mm. Het is aan te raden dit soort watersloten alleen te gebruiken bij inhouden kleiner dan 50 liter. Anders kies je voor een cilindrisch waterslot.

Waarom kies je voor dit Waterslot Slangmodel Rode Kap?

Waar moet je jouw bier zoal tegen beschermen tijdens het gisten? Ten eerste wil je natuurlijk niet dat er insectjes in het bier kunnen geraken. Daarnaast wil je oxidatie voorkomen. Ook besmettingen kunnen er voor zorgen dat je een hele lading bier weg kunt gooien. Dat is hartstikke zonde. Door het waterslot te vullen met een beetje water, sluit je het bier af van de buitenwereld. Het koolzuurgas kan echter alsnog ontsnappen. Het beste van beide werelden.

Het mooie aan slangmodel watersloten is dat ze voor een goede prijs verkrijgbaar zijn. Sowieso vind je nergens anders betere prijzen dan bij onze webshop. Wel hebben we nog een tip voor je. Water kan namelijk vergaan. Je wilt niet hebben dat je na enkele weken de boel controleert en dat de bescherming voor het bier verdwenen is. Controleer alles daarom regelmatig en vul het slot aan waar nodig. Zo weet je zeker dat je het bier optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Waterslot slangmodel rode kap heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Waterslot slangmodel rode kap


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items