opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang leuke aanbiedingen!

Targets

Wie aan schietsport denkt, denk aan targets. Want je moet wel wat te raken hebben. Je kunt schieten met een luchtbuks, een pijl en boog of een kruisboog. Ook zijn er zogenaamde airsoft systemen die gebruik maken van lichte, bio-afbreekbare kogeltjes. Het fijne daaraan is dat je vaak kunt vuren en niet telkens je geweer of andersoortig wapen hoeft te herladen. Die bioafbreekbare kogeltjes vormen bovendien geen bedreiging voor de natuur. Maar waar je ook mee schiet, je hebt altijd behoefte aan iets om op te schieten. Je hebt targets nodig. En die hebben wij in ons assortiment een heleboel.

Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1

Welke soorten targets hebben we?

Een heel leuk doel voor het schieten met een luchtbuks is de Target van RAM. Dat is de Power Tower. Die heeft 8 doelen die aan een paal bevestigd zijn die je met tentharingen in de grond kunt bevestigen. Je wilt immers niet de hele tijd je doelen weer recht moeten zetten. De doelen van verschillende grootte kunnen wegklappen. Ze zijn robuust genoeg om hergebruikt te worden en geven een mooi geluid wanneer je ze raakt. Dit target heeft wel wat weg van de targets die je bijvoorbeeld ziet bij biatlon (langlaufen en schieten).

Hou je wel van schieten maar niet van lopen, dan is de spinner target een van de leukste targets die wij je te bieden hebben. Het betreft een target met 6 doelen die hangen en die je allemaal moet raken. Door de kracht van de kogel zullen ze omhoog klappen en worden ze optisch niet meer zichtbaar. Heb je ze alle 6 weggeschoten, dan richt je je geweer op het hoogste, zevende target. Wanneer je dat raakt dan zal namelijk een blokkeringsmechanisme worden verwijderd waarna de andere 6 schietschijven weer in schietklare positie komen te hangen. Jij kunt gewoon op je plek blijven met andere woorden en hoeft de doelen niet steeds gereed te maken. 

En wat vind je ervan om je schiet capaciteiten te verbeteren terwijl je een spelletje speelt tegen een tegenstander. Met ons Ram-target kun je Boter kaas en eieren spelen tegen je collega schutter. Je schiet op een rondje of kruisje en probeer drie dezelfde afbeeldingen naast elkaar te zetten zoals het doel is bij dit welbekende spel. Maar pas op, de targets moeten roteren dus je zult echt goed moeten mikken om ervoor te zorgen dat ieder plaatje een soort zijwaartse klap krijgt.

Je doelen, die bereik je via ons

Wij begrijpen heel goed dat jij als hobbymatig schutter behoefte hebt aan targets om te raken zodat je je schietskills op niveau kunt houden. Afgezien van de doelen van Ram hebben we nog allerlei andere doelen die voor verschillende soorten schietspellen kunnen worden gebruikt. Dat varieert van kleischijven (kleiduiven) tot de welbekende roos die je met dat geweer met die kromme loop op de kermis van zijn stokje moet schieten voor je geliefde. Ook de plastic schietsterren die je op de kermis kapot moet schieten hebben wij in ons assortiment. 

Je begrijpt het goed, op het gebied van targets hebben wij het allemaal in huis.