opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

5 humidors om je sigaren in topconditie te houden

welke humidor kopen

Wanneer je begint met het roken van sigaren, kom je er niet onderuit: je moet een humidor aanschaffen. Die behoefte ga je namelijk ongetwijfeld krijgen wanneer je je kast opentrekt opzoek naar je sigaren en merkt dat je op uitgedroogde of beschimmelde sigaren stuit. Dat is nu eenmaal het gevolg van het natuurlijke klimaat in huis. Meestal betekent dat dat je de sigaren helemaal niet meer met plezier kunt roken, of dat ze op zijn minst een deel van hun kwaliteit zijn verloren.

Als je eenmaal weet dat je graag sigaren rookt, wordt het daarom noodzaak om een humidor te kopen en je sigaren te redden van dit ongelukkige lot. Uiteindelijk bespaart het beschermen van je sigaren door ze in een klimaatgecontroleerde omgeving te houden je geld, waardoor je een humidor simpelweg als investering kunt beschouwen. En natuurlijk moeten we niet vergeten dat een humidor gewoon uiterst stijlvol is, en esthetisch ook echt iets toevoegt aan je sigarencollectie (en mancave). Hieronder zetten we een aantal goede opties op een rijtje:

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Black wonderfull

“Once you go black, you'll never go back”. Dat geldt in elk geval voor deze stijlvolle zwarte humidor die 125 sigaren op kan slaan. Het is ook nog eens een budgetvriendelijk exemplaar met een hygrometer die aan de buitenzijde afleesbaar is. Het kistje wordt gratis verzonden én je krijgt er van ons een aansteker en sigarenknipper bij. Je hebt hem voor 109 euro in huis.

Travel humidor Cedro

Ook wanneer je op reis gaat is het belangrijk om een humidor mee te nemen, of je nu nieuwe sigaren in een ander land aanschaft of sigaren van huis mee het vliegtuig inneemt. Deze cederhouten humidor kun je vullen tot twaalf sigaren en heeft twee niveaus met uitneembare elementen. Tijd voor een tripje naar Cuba! Het prijskaartje: 79 euro.

Salina kabinet Ebony

Voor de echte ervaren sigarenroker is er dit prachtexemplaar. De Salina kabinet van ebony hout biedt ruimte voor maar liefst 1600 sigaren. Voor 1.490 euro staat hij bij je in je mancave. Ja, hij kost wat, maar dan heb je ook wat. De humidor heeft een bevochtiger, haarhygrometer en komt met humidor vloeistof. Natuurlijk krijg je er van ons nog wat extra’s bij, waaronder een aansteker en sigarenknipper. Geen zorgen, voor jou verzenden we 'm gratis!

Treviso DeLuxe

Als 1600 sigaren een beetje te veel van het goede zijn, dan is de Treviso Deluxe misschien iets voor jou. Je kunt tot wel 75 sigaren opslaan in deze 189 euro kostende humidor en hij is gemaakt van mooi en kwalitatief ebbenhout. Het kastje beschikt daarnaast over zowel een luchtbevochtiger als haarhygrometer zodat je de luchtkwaliteit waar je sigaren zich in bevinden nauwlettend in de gaten kunt houden.

Pisa DeLuxe

Tot slot dit opvallende exemplaar, in de vorm van een piramide met drie lades die totaal 75 sigaren kunnen bewaren. Deze is speciaal voor de sigarenroker die het 'net even wat anders' wil, met dit bijzondere design. Natuurlijk heeft ook deze humidor een haarhygyrometer en luchtbevochtiger. De piramidevormige humidor maakt je 199 euro lichter. Perfect voor leden van de Illuminati!

Terug