opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Brandmerk je (kerst)maaltijd met onze BBQ Branding Iron

branding iron

We zien het aan je, jij bent de onverslagen barbecuekoning. Maar om onverslagen te blijven, moet je wel up to date blijven wanneer het gaat om de nieuwste barbecuetools. Want waar je vroeger nog met een normaal bestekvorkje in je linkerhand en een biertje in je rechterhand, geprezen werd om je barbecue-vaardigheden – is dat vandaag de dag wel anders. Sowieso is het prettig dat er tegenwoordig tal van tools zijn die jouw stukje vlees naar een hoger niveau tillen. Wat dacht je van onze BBQ Branding Iron? Zelfs in de koude winter een must-have! 

De BBQ Branding Iron

In principe bestaat het concept van een barbecue al duizenden jaren: een varken aan het spit of een visje uit de zee boven een vuurtje op een onbewoond eiland. En als ze het toen al konden, dan kan jij het uiteraard nu ook. Het principe achter barbecueën is helemaal niet zo moeilijk, en we zijn geboren met de vaardigheden van het grillen van een stukje vlees. Onze voorouders doen het tenslotte ook al generaties lang. Maar hoe vet is het, om je zelf-bereidde stukje vlees te brandmerken met woorden naar keuze? Met deze BBQ Branding Iron kun je zelf woorden kiezen en deze in je stuk vlees branden. Leuk om bijvoorbeeld het vlees tijdens kerst te personaliseren!

Ook tal van andere tools...

Heb je wel eens gehoord van een marinadespuit? Als je wel eens naar de kookzender 24Kitchen kijkt heb je Jamie Oliver of Rudolf er vast wel eens mee in de weer gezien. Vooral wanneer zij gaan barbecueën laten ze de marinadespuit liever niet links liggen. En dat is met een reden. Je kunt met de spuit heel gericht onder de huid van het vlees marineren, waardoor de marinade nog beter in het vlees trekt. Je kunt de spuit trouwens ook gebruiken om gericht wat meer olie toe te voegen, wanneer je merkt dat het vlees een tikkeltje te droog wordt. 

Maar daar blijft het niet bij. Een vleesthermometer is daarnaast bijvoorbeeld ook een accessoire die in de collectie van de vleesbereider echt niet mag ontbreken. Je kunt er natuurlijk op gevoel kunnen proberen achter te komen wanneer je vlees op de perfecte temperatuur is, maar de kans is groot dat je je vingers verbrandt en vervolgens nog niet veel wijzer bent. Dus beter schaf je zo’n metertje aan, die steek je in het vlees en laat je precies weten op welke temperatuur je vis, kippetje of biefstuk wordt gegaard. Ook handig dat je op deze manier zeker weet dat je je gasten geen rauw stuk vlees serveert waardoor ze vervolgens de hele avond in de rij staan voor je wc. Maar daarnaast natuurlijk ook perfect om het vlees op tijd van de grill af te halen: geen droge lap op je bord waar je eindeloos op moet kauwen.

Wat wil je nog meer?

Dat mag jij zeggen! We hebben nu een aantal accessoires en de noodzaak hiervan opgenoemd, maar er zijn in onze shop voor mannen nog veel meer tools te vinden waarvan jij zeker weet dat je ze nodig hebt. Kijk even rond in onze shop om erachter te komen wat er nog ontbreekt in jouw collectie. Alle tools zijn speciaal ontworpen om jouw kook- en barbecuekunsten gemakkelijker, leuker, stoerder en lekkerder te maken. Ook zijn tools voor de barbecue altijd een goed idee om cadeau te doen of te krijgen. Je kunt altijd je verlanglijstje vullen met verschillende barbecue-tools en het lijstje vervolgens subtiel onder de neus van je nietsvermoedende partner schuiven. Die hint móet ze wel oppikken...

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.