opc_loader

Wensenlijst

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

CADEAUS

Kleding maakt de man, maar verzorging maakt de man af. We leven in moderne tijden en in zekere zin herleven daarmee oude tijden: verzorging voor de man is weer helemaal in. Er zijn meer producten dan ooit tevoren verkrijgbaar. Best grappig, want afhankelijk van wie je het een jaar of tien geleden vroeg, was goede verzorging voor mannen best nog wel een ding waar soms wat lacherig over werd gedaan. Anno nu is het de normaalste zaak van de wereld. Kijk maar eens om je heen: barbershops schieten als paddenstoelen uit de grond en veel meer mannen dragen weer een well groomed baard. Goede verzorging is gewoon een essentieel onderdeel van je leven en daarom ben je op zoek naar goede producten.

Daarom Hop.nl!

De missie van Hop is simpel. Wij zijn jouw digitale buddy. Alles wat jou boeit en de spullen waar je hart sneller van gaat kloppen, vind je bij ons. Daarom zijn wij er ook op het gebied van verzorging voor jou. Natuurlijk niet in dezelfde zin als de drogist om de hoek. Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve, originele en fraaie spullen. Daarom vind je deze ook in onze webshop.

Verzorging van de baard

De baard is nooit uit geweest. Natuurlijk niet. Feit is wel dat sinds een aantal jaar de baard weer bij meer mannen populair is. Gladgeschoren is niet meer vanzelfsprekend en een stoppelbaardje is voor veel mannen niet meer genoeg. De volle baard mag gezien worden. Maar iedereen die een baard draagt, weet dat dit niet zonder verzorging gaat. Althans, het kan wel, maar goede verzorging van je baard is, een beetje plat gezegd, het verschil tussen slons en een vrouwenmagneet. Goed bijhouden en goed verzorgen met de juiste producten zorgt ervoor dat jij je baard met trots kunt dragen.

Trek je het badkamerkastje van de gemiddelde man open, dan staan hier vaak minder spullen in dan in die van de gemiddelde vrouw. Dit zou je op veel verschillende manieren kunnen beredeneren. Laten we gewoon eens uitgaan van de redenaties die in ons voordeel werken. Redenatie #1: wij hebben gewoon minder nodig om er goed uit te zien. Geen foundation, geen make-up, geen concealer, geen drie verschillende potjes, sprays en oliën voor je haar. Nope, gewoon the right stuff. Nou, die right stuff, die hebben wij.

Bij ons vind je hoogwaardige baardverzorging. Want wij mannen weten dat alles draait om kwaliteit. We kopen op dit gebied misschien niet zo veel, maar als we iets kopen, dan willen we kwaliteit. Bij ons ben je daarvan verzekerd. 

Ook gewoon tof om te geven

Echte mannen vinden het geen probleem om elkaar ook goede verzorgingsproducten cadeau te geven, toch? Zeker als je een vriend hebt met een epische baard, zal die het echt wel op prijs stellen als je aan komt zetten met een product voor goede verzorging hiervan. Want laten we wel wezen: wij mannen zijn trotse wezens en houden er echt wel van om een beetje moeite te doen voor ons voorkomen. In ons assortiment vind je onder andere luxe scheersets. Dit zijn fantastische cadeau’s om samen met een aantal vrienden te geven.