opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

5 fool-proof bierbrouw kits voor craft beer liefhebbers

bierbrouwkit

Als je thuis je eigen bier kunt brouwen, dan hoef je nóóit meer de winkel of kroeg te bezoeken wanneer je lekker wilt genieten van een ijskoud biertje. Wel zo handig tijdens een pandemie, toch? Dankzij een scala aan thuisbrouwpakketten is het brouwen en fermenteren van bieren anno 2020 ontzettend eenvoudig geworden - en echte bierliefhebbers weten natuurlijk dat ze daarvoor bij Hop.nl helemaal aan het juiste adres zijn. Hieronder vertellen we je over 5 fool-proof thuisbrouwkits voor mensen die toch net wat meer van craft beer dan van een 'standaard' flesje genieten, maar nog niet met brouwketels aan de slag willen.

Wil je direct al onze bierbrouwkits bekijken? Klik dan hierrr!

Brewferm Startpakket Basic Plus

Als je over alle materialen wilt beschikken die je nodig hebt om je eigen bier te brouwen, dan is het Startpakket Basic Plus van Brewferm een geweldige optie. Niet alleen beschik je in één klap over alles wat je nodig hebt, maar je koopt hem tevens voor een zeer zachte prijs. Voor slechts 49 euro begin je al met brouwen! Het starterspakket van Breferm beschikt over alle instrumenten en accessoires die je nodig hebt om te starten. Denk hierbij aan een gistingsvat met een inhoud van 30 liter, waterslot, aftapkraan, maatbeker, thermometer, reinigingsproduct, een kroonkurkapparaat én kroonkurken. Het enige wat je nog toe moet voegen is een brouwpakket en you're ready to go!

Dutch Brew Beer Making Set - Blond beer

Deze set van Dutch Brew maakt het eenvoudiger dan ooit om je eigen blondbiertjes te brouwen. Je hebt letterlijk goud in handen met deze set! Voor slechts 35 euro heb je werkelijk álles in handen om aan de slag te gaan - zelfs dat bierbrouwpakket hoef je in deze kit niet meer extra aan te schaffen. Kortom is deze set dus de goedkoopste optie die we op Hop aanbieden, maar dan moet je wel van een smakelijk blondbiertje houden. Bij andere pakketten kun je dus qua smaak nog alle kanten op. Enfin: de set is goedkoop én kwalitatief zeer degelijk. Hij wordt geleverd met een handige handleiding zodat je geen fouten kunt maken en je zult er ongeveer 3,8 liter bier mee kunnen maken.

Brewferm Superior Startpakket

Met een prijskaartje van 315 euro is deze Brewferm Superior Starterspakket aanzienlijk duurder dan het exemplaar van 49 euro hierboven, maar dat heeft hele goede redenen. Dit superieure pakket neigt namelijk al veel meer naar een bierbrouw opstelling zoals echte professionals die hebben staan. Dit startperspakket beschikt bijvoorbeeld ook over een moutmolen met aanpasbare fijnheid, een graan en beslagschep, een aftapkraan en afvulpijp, dichtheidsmeter en ga zo maar door. Check dit product zeker eens als je net wat meer uit je bierbrouwskills wilt halen of als de eerste testrondes met bovenstaande kits succesvol verlopen zijn!

Brewferm Partystar Deluxe

De Startset Minidrukvaatjes Brewferm met Party Star Deluxe is de ideale set om in huis te halen wanneer je een feestje geeft en het bier rijkelijk mag vloeien. Natuurlijk kun je er voor kiezen om flesjes te vullen, zeker wanneer je het bier zelf gebrouwen hebt (een leuke manier om je vrienden te verrassen!) Het is echter wel een tijdrovende klus, wat voor een feestje niet altijd even optimaal is. Als je er zeker van wilt zijn dat iedereen voorzien is van bier, is de Startset Minidrukvaatjes Brewferm met Party Star Deluxe een aanrader. Doe je bier in het vat, voeg 3 gram suiker per liter toe en laat het bier op een warme plaats nagisten. Zet het vat daarna koud. Simpeler kan niet, toch? Al na enkele dagen kun je je bier tappen!

Brewferm Superior Elektrisch

Het absolute summum van onze starterspakketten is de Breferm Superior Elektrisch (en de Brewferm Superior Gas). Dit is het meest complete startpakket voor graanbrouwers en is te gebruiken met alle Brewferm pakketten die we verkopen. De kit bestaat uit een Elektrische inox brouwketel 27 l met thermostaat en aftapkraan, iets wat hem zonder twijfel onderscheidt van bovenstaande kits. Handige accessoires als scheppen, maatbekers, spanen, tincturen, koelers, hopzakjes, pijpjes, thermometers, thermostrips, meters en een informatief boek worden allen meegeleverd. Het is best een investering, maar wie wilt er nu niet in bier investeren?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.