opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Arganolie: een must-have voor je baard

arganolie baard

We zijn een heel eind gekomen, ook wanneer het gaat om mannenemancipatie. Mannenemancipatie? Horen we je denken. Jazeker, mannenemancipatie. Vroeger werd je meteen in het hokje ‘metroseksueel’ gestopt als je ook maar íets van gezichtsverzorging gebruikte. Dat hoorde namelijk niet bij de ‘echte man’, crèmepjes en dergelijke producten behoorden enkel tot het vrouwelijk deel van onze samenleving. 

Maar laten we eerlijk wezen: dat slaat dus gewoon he-le-maal nergens op. Gelukkig is het grootste deel van de Nederlandse bevolking het daar inmiddels mee eens, en word je helemaal niet meer gek aangekeken als ook jij aandacht en zorg besteedt aan je uiterlijk. Zeker de bebaarde mannen onder ons kunnen soms wel wat aandacht gebruiken, want een droge en schilferige huid, daar zit echt niemand op te wachten. Gelukkig hebben we daar bij Hop natuurlijk alles voor in huis, waaronder geweldige kwaliteit Argan Baardolie

Dáárom Argan Baardolie

De baard is absoluut niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Waar de baard ooit voor oude mannen was, werd ‘ie daarna liefdevol omarmt door de subcultuur van ‘hipsters’, en vandaag de dag is de baard gewoon voor iedereen die baardgroei heeft en een baard mooi vindt staan. De barbershops schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond en zitten regelmatig tot de nok gevuld met mannen met baarden die een knip- of trimbeurt nodig hebben. Maar ook buiten bezoekjes aan de barber, moet jouw baard uiteraard goed onderhouden worden. En dat doe je onder andere met deze arganolie, die vrijwel elke zichzelf respecterende baardendrager tegenwoordig in zijn badkamer heeft staan. 

Arganolie staat ook wel bekend als de heilige graal van alle gezichtsoliën en wordt zelfs het ‘vloeibare goud’ genoemd vanwege de vele voordelen voor huid en haar. Dit is dan ook de reden waarom arganolie veel andere ingrediënten verslaat als het aankomt op baardverzorging. Deze specifieke olie wordt gemaakt van arganboomzaden in Marokko. Het wordt met de hand geëxtraheerd om zoveel mogelijk van zijn voedingsstoffen te behouden, en is daarom vrij kostbaar. Als je eenmaal wat van deze olie op je baard hebt aangebracht en de zachtheid ervan ervaart, dan snap je meteen waarom er is zo’n hype is rondom arganolie. Het is een natuurlijke vochtinbrengend product die onhandelbaar baardhaar én de huid verzacht. Het houdt vocht en belangrijke voedingsstoffen vast om het haar glad te houden, te beschermen tegen breuk en gespleten haarpunten.

Ook perfect voor de gevoelige of vette huid

Nee, we zijn er nog niet. Arganolie zit daarnaast ook nog eens boordevol vitamine E dat helpt droog haar en huid te verhelpen, terwijl het tegelijkertijd kalmeert en beschermt tegen schade. Het verwent en voedt de huid als geen andere olie dat kan en bevordert een gezondere baardgroei. En dan is er nóg een belangrijk element: arganolie is niet-comedogeen. Dat betekent dat wanneer je het op je haar of huid aanbrengt, het de poriën of haarzakjes niet verstopt en dus geen puistjes veroorzaakt. Dat komt omdat het meestal bestaat uit vetzuren en antioxidanten die huidvriendelijk zijn en gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Kortom: arganolie is zelfs geweldig voor mensen met een gevoelige of vette huid!

Baardverzorging is essentieel

Baarden kunnen zoveel doen voor de man, mits deze goed verzorgd is. Een warrige baard, met etensresten en plukken alle kanten op, tja, dat is nu niet echt stijlvol te noemen (tenzij je voor de bosjesmannen-look gaat…). Eigenlijk is dit dan ook gewoon dé reden dat jij deze arganolie voor je baard in de badkamer moet hebben staan. En daarnaast: wat dacht je van een goede baardkam, een scherp mes, moustache wax of speciale baardshampoo

Bij Hop verkopen we niet dezelfde producten die je bij de drogist om de hoek kunt vinden. Wij vinden het juist belangrijk om net eventjes next level te gaan, om net die producten aan te bieden die een stukje specialer zijn. Waaronder deze speciale Baardolie, Argan Moisture & Sweet Vanilla. We richten ons daarmee op de echt mannelijke man (ja, we zeggen het gewoon), die het belangrijk vindt dat ‘ie er goed en stijlvol uitziet. Daar dragen we bij Hop.nl natuurlijk aan bij middels onze uitgebreide collectie voor het verzorgen van de baard, maar deze Argan Baardolie verdient best een klein plekje in de spotlights. 

We dagen je uit om eens één van deze artikelen uit te proberen als je dit nog niet eerder hebt gedaan en we zijn er vrij zeker van dat je dan binnen no-time overtuigd bent van het nut van dit soort baardverzorgingsproducten. Je baard zal shinen als nooit tevoren, en dit gaat je omgeving vast en zeker ook opvallen. Bereid je dus maar voor op een zee van complimenten, mannen. Kleine disclaimer: Hop is niet verantwoordelijk voor stukgelopen relaties wegens teveel aandacht van aantrekkelijke dames. Succes! 

Terug