opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

De beste zelfverdedigingsproducten om altijd veilig te blijven

De beste zelfverdedigingsproducten om altijd veilig te blijven

Het is niet altijd gemakkelijk om veilig te blijven. Als je in het openbaar bent of zelfs maar je hond uitlaat in het park, kunnen er een heleboel dingen gebeuren. Je zou besprongen kunnen worden door iemand met slechte bedoelingen; je zou een doelwit kunnen zijn voor je portemonnee of telefoon; of erger nog, er zou iets kunnen gebeuren terwijl er niemand in de buurt is om te helpen, zoals 's avonds laat in het donker tijdens een wandeling van je werk naar huis.

Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal geweldige zelfverdedigingsmiddelen beschikbaar die je helpen je veiliger en zekerder te houden, waar je ook bent of gaat. Hieronder bespreken we enkele van onze favorieten en vertellen we waarom deze items een plekje in jouw Everyday Carry verdienen...

De Schrill Alarm 110 DB schrikt iedere aanvaller af

De Schrill Alarm TW1000 is een eenvoudig bedienbare alarmsirene die in een panieksituatie probleemloos gebruikt kan worden. Wat maakt dit alarm zo anders? Het zendt een extreem luide 110 dB decibel uit die letterlijk elke aanvaller met gemak zal afschrikken. Niemand wil lang met dat geluid in zijn oren zitten en bovendien is de kans dat omstanders de situatie opmerken na het afgaan van dit geluid enorm. Wat ook geweldig is aan de Schrill Alarm is dat hij erg klein van formaat is, waardoor hij perfect werkt voor mensen met grote én kleine handen.

DNA & Stank verdediginsspray

Niemand wil het slachtoffer worden van een aanslag, maar helaas gebeurt het maar al te vaak. Dat is waar DNA & Stank verdedigingsspray om de hoek komt kijken. Dit krachtige zelfverdedigingsmiddel bevat een extreem onaangename stinkende substantie die de aanvaller doet kokhalzen of braken, maar ook een sterk klevende, niet uitwasbare rode kleurstof die op de aanvaller blijft zitten. De spray laat daarnaast DNA-sporen achter op de belager waardoor deze makkelijker herkend kan worden en door de politie minder bewijslast aangeleverd hoeft te worden om de dader te veroordelen.

De kubotan

De kubotan is een klein, gemakkelijk mee te nemen zelfverdedigingswapen dat op verschillende manieren kan worden gebruikt om jezelf te verdedigen. Dit eenvoudige, maar doeltreffende hulpmiddel is gemaakt van hard plastic en heeft ongeveer de grootte van een pen. De kubotan kan worden gebruikt om een aanvaller te slaan of om hem met kracht te porren. Het kan ook worden gebruikt als afleidingsmanoeuvre door de aanvaller in de gevoelige of zachte delen van het lichaam te prikken. Het stuk gereedschap is eenvoudig vast te maken aan je sleutelring en weegt vrijwel niets!

Een honkbalknuppel voor naast je bed

Als je iemand bent die vroeg naar bed gaat en laat wakker wordt, dan is het altijd een goed idee om een honkbalknuppel onder je bed te bewaren. Dit omdat inbrekers vaak toeslaan als mensen slapen of als ze 's ochtends naar hun werk vertrekken. Houd dit afschrikmiddel te allen tijde in de buurt om indringers af te wenden voordat er iets gebeurt. Het hebben van een honkbalknuppel onder uwje bed is een van de beste manieren om jezelf te beschermen tegen inbrekers. Honkbalknuppels zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen zeer effectief zijn om jezelf tegen een indringer te verdedigen.

De monkeyfist sleutelhanger

De monkeyfist is een onconventioneel maar zeer effectief zelfverdedigingsmiddel. Het is een stuk geknoopt touw met een stalen kogel in het uiteinde, waarmee je een flinke klap kunt uitdelen aan je aanvaller. De monkeyfist kan worden gebruikt als slagwapen wanneer je wordt aangevallen, en is gemakkelijk te verbergen en overal mee naar toe te nemen: je maakt hem simpel vast aan je sleutelhanger. Het is ook relatief goedkoop, waardoor het een ideale optie voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare zelfverdediging oplossing.

Stay safe!

Zoals je kunt zien zijn er veel verschillende producten beschikbaar om je te helpen veilig te blijven. Het beste wat je kunt doen is onderzoek naar de verschillende items en erachter te komen welke kunnen werken voor jouw levensstijl of behoeften. Stay safe, people!

Terug