opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Het is Internationale Mannendag: vier je mannelijkheid met deze producten!

internationale mannendag

Werd je vanmorgen wakker met een ontbijtje op bed? Loopt je vriendin al de hele dag haar benen uit haar lijf voor je? Dan heeft ze goed opgelet, want het is vandaag - 19 november - Internationale Mannendag! Tijdens deze jaarlijkse feestdag, die in 80 landen wordt gevierd, wordt aandacht gevraagd voor allerlei problemen rondom mannelijkheid. Vragen die gesteld worden zijn bijvoorbeeld waarom er geen mannenquotum in zorg en onderwijs, en of mannen eigenlijk niet veel te hard werken. Hier op Hop.nl pakken we deze dag íets minder serieus aan, maar zetten we de man natuurlijk wel flink in het zonnetje. In dit artikel vieren wij mannelijkheid met een aantal op-en-top mannelijke producten die we in onze mannenshop verkopen. Ja, tegenwoordig moet alles politiek correct en genderneutraal, maar hier op Hop.nl vinden we dat je je af en toe best eens écht man mag voelen. Met deze producten komt dat helemaal goed.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Alles voor de BBQ

In het rijtje 'essentiele mannendingen' staat de barbecue natuurlijk hoog op de lijst. Want wat is er nu lekkerder dan een flink stuk vlees klaarmaken boven een zooi kneiterhete kolen? Precies, helemaal niets. Een overvloed aan vlees, gezelligheid én bier is alles wat een man nodig heeft om gelukkig te zijn. Hop is er voor elke man die van BBQ'en houdt. Zo verkopen we niet alleen daadwerkelijke barbecues en grills, maar ook handige tools, bestek en natuurlijk alles om je roosters mee schoon te maken (want ook dat moet helaas gebeuren...). Ook voor items voor de echte grillmeister kun je hier op Hop terecht. Temperatuurmeters, pulled pork claws en veel meer andere accessoires: je vindt ze allemaal in onze BBQ shop.

Bierbrouw Starter Sets

We hebben hier al vaker aandacht besteed aan de vele voordelen van thuis je eigen bier brouwen. Zo is het enorm leuk om te doen, is het resultaat om van te smullen en kun je ook nog eens al je vrienden en familie blij maken met je eigen gemaakte bier. In onze bierbrouwshop verkopen we alles wat je nodig hebt om vandaag nog aan de slag te gaan met het creëren van het perfecte biertje. Onze bierbrouw starter sets bieden je alles wat je nodig hebt om te beginnen met brouwen, en ze zijn er ook nog eens in verschillende soorten en maten. Het basispakket voor de complete beginner kost je bijvoorbeeld slechts 49 euro - ideaal om mee van start te gaan. Ben je een ervaren brouwer en beheers je de skill al tot in de puntjes, dan hebben we een aantal prachtige geavanceerde sets voor je in de aanbieding. Snel eens kijken!

Whisky Stenen

Wat is er fijner dan op een late vrijdagavond na een drukke werkweek even helemaal tot rust te komen met een goed glas whisky in je hand? Weinig, kunnen we je vertellen. En hoewel veel whisky-kenners je zullen vertellen dat je het drankje enkel op kamertemperatuur hoort te drinken, vinden veel mensen een koud glas simpelweg veel lekkerder om te drinekn. En is dat niet precies waar het om gaat? Dat dachten we ook. Onze whiskey stenen bewaar je eenvoudig in de vriezer, om ze vervolgens aan je glas whisky toe te voegen. Ja, stenen koelen wat minder effectief dan daadwerkelijke ijsblokjes, maar deze laatste zorgen er tegelijkertijd voor dat je drankje 'verpest' wordt door het te mengen met het water afkomstig van het ijs. Whiskystenen zijn alles wat je nodig hebt: ze koelen effectief zonder de drank te verslappen. Easy choice. Snel naar onze whisky-shop!

De perfecte humidor

Ben je een sigarenliefhebber, dan kun je jezelf waarschijnlijk uren verliezen in ons grote assortiment sigarenaccessoires. Eén van de items die je in onze sigarenshop kunt vinden, is de humidor. Maar liefst 16 verschillende soorten hebben we ervan in de aanbieding. Niet alleen is zo'n humidor een prachtig esthetisch item die in elke mancave past, het is natuurlijk in eerste instantie ook gewoon een heel functioneel ding. Een humidor houd je sigaren in topconditie en zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt genieten van sigaren zoals ze horen te zijn. Om de kwaliteit van sigaren te waarborgen, is het namelijk belangrijk om de luchtvochtigheid van de omgeving waarin je ze bewaart op een ideaal niveau te houden. Deze 'bewaarkisten' doen dat, én meer.

Stoer glaswerk

Je kunt je favoriete drankjes natuurlijk drinken uit een simpel glas van de IKEA, maar hier op Hop.nl houden we gewoon van iets meer luxe. In onze mancave store vind je om die reden een aantal zéér mooie soorten glaswerk. Van een decanter tot schedel shotglaasjes en van stoere drankflessen tot jerrycan dranksets. We hebben het allemaal, en ons assortiment blijft alsmaar uitbreiden. Het glaswerk in onze shop is bijvoorbeeld op een speciale manier geblazen, of juist voorzien van graveringen. Eén ding is zeker, en dat is dat het serveren van drank een stuk leuker wordt met deze items. En smaakt je whisky niet net even lekkerder als je het drinkt uit een mooi luxe glas? Wij vinden van wel!

Alles voor baard en snor

Heb jij een woeste vikingbaard? Kaalgeschoren wangen? Een klein stoppelbaardje? Wat je stijl ook is, in onze baardverzorgingsshop hebben we alles wat een man nodig heeft op gebied van het verzorgen en temmen van baarden. Feit is dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen met een baard, dus het is niet gek dat je ze steeds vaker ziet. Maar een slecht onderhouden baard is nou niet bepaald aantrekkelijk. Een lekker ruikende baardolie, een stevige baardbalsem en baardshampoo zijn dan ook geen overbodige luxe. In onze shop vind je niet alleen dat, maar nog veel meer. Van een beard bib tot een stiletto baardkam en van een grooming kit tot een baard shower buddy. Producten waar je geen spijt van zult krijgen, believe me!

Outdoor Essentials

Wanneer voelen we ons nou mannelijker dan in de wilde natuur? Met een hakbijl in onze klauwen wat hout hakken, een pijl in een boom schieten, 's nachts op jacht gaan of misschien wel met een airsoft gun de wildernis in. Wat je ding ook is, outdoor is the way to go! In onze outdoor mannen shop hebben we alles voor mannen die graag het avontuur opzoeken. Van richtmiddelen, targets en luchtbuks kogeltjes tot bijlen, messen en zwaarden. Maar ook bogen, blaaspijpen, zaklampen, zelfverdedigingstools en airsoftwapens. Kortom: vervelen zul je je niet met deze prachtige producten. En dat is maar goed ook, het is immers Internationale Mannendag: je vervelen is verboden!

Terug