opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Houd je baard in topvorm met deze 7 must-have producten

baard producten

Heb je na lang zwoegen en veel moeite éindelijk een baard en dacht je dat dat het was? Dan hebben we slecht nieuws! Je bent namelijk pas halverwege... De volgende stap in het creëren van een geweldige baard is namelijk het in goede conditie houden ervan. Waarom? Da's simpel: Als je namelijk eenmaal een ​​baard hebt laten groeien, dan is het belangrijk dat je de tijd neemt om deze te verzorgen en te stylen. En hoewel sommige mensen zweren bij de 'zwerverlook', vinden de meeste dames een verzorgde baard toch écht mooier om naar te kijken (en aan te zitten). Gelukkig zijn er talloze producten op de markt die je daarbij kunnen helpen, en we gaan je in dit blog precies de artikelen laten zien die niet in je uitrusting mogen missen. Baarden zijn momenteel helemaal hot, en als je er een hebt, moet je 'm verzorgen. Klaar. Baardoliën, balsems, vochtinbrengende crèmes en conditioners... de mogelijkheden zijn eindeloos, dus het kan soms nogal eens lastig zijn de juiste producten te kiezen. Hop.nl has got your back!

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Beard Grooming Kit Deluxe

Er zijn flink wat producten beschikbaar voor het vormen, trimmen en in conditioneren van je baard. Deze Beard Grooming Kit Deluxe heeft het allemaal in één: baardolie en baardbalsem vormen de basis voor het in geweldige conditie houden van de baard, terwijl de meegeleverde schaar en baardkam ervoor zorgen dat hij altijd tip-top in shape is. De complete set wordt geleverd in een stijlvolle etui. Het is tijd dat je baard de verzorging krijgt die het verdient. Met deze set houd je hem net zo mooi als een barbier zou kunnen.

Buffelhoorn Shavette zwart

Het ziet er niet alleen stoer uit, het is ook op lange termijn ook nog eens goedkoper én duurzamer dan die standaard wegwerp-scheermesjes. Daarbij beweren fervent-gebruikers van dit soort scheermessen dat ze een veel strakker en mooier resultaat krijgen, omdat je een stuk nauwkeuriger te werk kunt gaan. Daar zijn wij het natuurlijk 100% mee eens. En voordat je direct begint met het wegscheren van je prachtige baard, hold up! We gebruiken dit mes natuurlijk alleen voor de wilde haren op je gezicht en de nek. De baardharen, daar blijf je mooi vanaf...

Fine Shaving Soap Green Vetiver

Is dit iets voor jou? Natscheren, zoals mannen dat vroeger deden? Gebruik dan de Fine Shaving Soap Green Vetiver om niet alleen veel soepeler te werk te gaan, maar om ook je huid nog eens gezond en fris te houden. De zeep combineert een oude vertrouwde formule met een heerlijk mannelijke geur geïnspireerd op de Guerlain Vetiver van 1961. Believe us, het zal menig vrouwenhart op hol doen slaan (gegarandeerd!) De zeep schuimt goed waardoor je de haren rondom je baard met een goed scheermes perfect kunt verzorgen. Koop er ook nog onderstaande kwast bij en je bent ready to go.

Bluebeards Revenge Scheerkwast

Bluebeards Revenge is een op-en-top mannelijke verzorgingslijn, en ze hebben werkelijk waar alles op gebied van baardverzorging. We hadden hier natuurlijk heel wat fancy scheerkasten neer kunnen zetten, maar deze basis scheerkwast doet precies wat het moet doen. Waarom je niet gewoon met je handen wat scheerschuim kunt aanbrengen? Nou, een scheerkwast verbetert de algehele kwaliteit van een scheerbeurt terwijl je tegelijkertijd je haren een richting in kunt wrijven, waardoor een betere snijhoek ontstaat. Gebruik hierbij de scheerzeep van Green Veitver en je ziet ongetwijfeld uit om door een ringetje te halen.

Beard Starter Kit - Percy Nobleman

Ben je net de nieuwe trotse eigenaar van een baard en wil je wat verschillende producten uitproberen? Dan is de Beard Starter Kit van Percy Nobleman precies wat je nodig hebt. Deze set combineert de Signature Scented Beard Oil met een topkwaliteit Beard Wash. De olie zorgt ervoor dat je baard de hele dag door zijdezacht aanvoelt, terwijl je ook nog eens de huid eronder in goede conditie houdt. Daarnaast is het vrij van synthetische ingrediënten, dus ook nog eens lekker natuurlijk (voor wie erom geeft). De beard wash bestaat uit een mengsel van natuurlijke sesamolie, kokosolie en sheaboter. Kortom: lekker!

Grave Before Shave Cigar Blend snorwax

Ben jij het type man die niet alleen zijn baard, maar ook zijn snor er geweldig uit wilt laten zien? Dan kun je niet om een snorwax heen. En als je er dan een kiest, doe het dan gelijk goed. Met deze Grave Before Shave Strong Hold Snorwax bijvoorbeeld. Perfect voor mannen die een toffe krul in hun snor willen draaien, die ook nog eens uren in model blijft zitten. De Cigar Blend heeft een heerlijke kaneel/vanille lucht, die absoluut in de smaak gaat vallen bij de dames. Daarnaast zorgen de Tee Tree en Jojoba olie er ook nog eens voor dat je huid lekker gezond blijft.

Beard bib

Onmisbaar als je het eindeloze schoonmaken en vegen na een scheerbeurt beu bent. Of nog erger: wanneer je vriendin het beu is. Feit blijft namelijk dat het verzorgen van de baard een rommelige en tijdrovende taak is. Gelukkig is daar de beard bib, deze slab vangt alle haren op en is het enige product voor mannen met baarden dat er voor zorgt dat je geen rommeltje meer maakt tijdens en na het scheren. Een absolute must-havevoor iedere baarddrager.

Terug