opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Haal Kill Bill naar je woonkamer met deze Hattori Hanzo Katana!

kill bill katana

De meeste actiefilms kennen uitsluitend mannelijke hoofdrolspelers, maar we durven te beweren dat er geen enkele man is die ontkent dat de vrouwelijke hoofdrolspelers uit Kill Bill absoluut ass-kicken! En omdat we hier op Hop.nl niet alleen houden van keiharde actie, maar óók van de killer-babes die in de film te zien zijn, hebben we een prachtig product toegevoegd aan ons assortiment. Zie hier: een levensechte replica van het Kill Bill-zwaard van Hattori Hanzō. 

‘Het beste zwaard ooit’

28 jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen in Kill Bill Vol. 1, zwoer Hattori - de beste zwaardsmid ter wereld - nooit meer een ‘instrument des doods’ te maken. Toch wordt hij uiteindelijk overgehaald en besteedt hij vervolgens meer dan een maand aan het maken van wat hij zijn beste zwaard ooit noemt. Wanneer hij dit bewuste zwaard aan Beatrix Kiddo presenteert zegt hij dat zelfs wanneer God haar in de weg staat, het zwaard God zal kunnen verslaan. En guess what? Dat exacte zwaard (nou ja, een replica) hebben we hier voor je in de aanbieding! Om je geheugen wat te verfrissen:

John Lee is al vele jaren bekend bij verzamelaars, vechtmeesters, zwaardvechtscholen en Aziatische wapenliefhebbers. John Lee biedt ijzerwerk van hoge kwaliteit gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het kon dan ook niet anders dan dat we hier op Hop.nl óók een hoge-kwaliteit John Lee katana in ons assortiment hebben. John Lee hecht veel waarde aan individualiteit. Achter elk zwaard staat een grondig uitgewerkt concept en ontwerp en elk zwaard is dan ook ook geïnspireerd op historische originelen, maar elk met zijn eigen draai.

Hoge kwaliteit katana’s

Alhoewel er dus meerdere John Lee katana’s te verkrijgen zijn, hebben ze allemaal één ding gemeen: hun hoge kwaliteit. Alle messen van onze John Lee katana zijn namelijk met de hand gesmeed. En om de hoogste stabiliteit te garanderen hebben alle zwaarden een blad die met twee borgpennen (mekugi) in de greep wordt gefixeerd. Plastic zal je dan ook niet vinden in deze hoogwaardige katana, want John Lee katana’s worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige authentieke materialen

Wil je ook online een katana kopen? Dan zit je hier op Hop.nl dus helemaal goed. Naast deze John Lee Kill Bill Katana hebben we bijvoorbeeld ook een Samurai Honor Zwaard te koop - een roestvrijstalen katana die wordt geleverd met een matzwarte schede met daarop een Samurai Bushido Code. Mocht je daarnaast ook nog eens van plan zijn de katana te gebruiken, dan raden we je aan ook een Ten Ruy zwaard-slijpsteen erbij te kopen. Met zo’n steen houd je je katana in topconditie. Zet je de katana liever neer (misschien de veiligere optie), dan hebben we een mooie katana wanddisplay voor je in de aanbieding. 

Kortom: Voor al je Katana-needs zit je hier helemaal goed!

Terug