opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Survival Gifts: 15 geweldige cadeaus voor outdoor liefhebbers

Survival Gifts: 15 geweldige cadeaus voor outdoor liefhebbers

Bij survivallen denken sommige mensen misschien aan de apocalyptische doomsday preppers die altijd klaar zijn voor het einde van de wereld. Maar maak je geen zorgen, dat is niet waar we het over hebben (althans, niet per se)! Survivalisme kan een geweldige bezigheid zijn voor zowel mannen als vrouwen, en er zijn veel redenen waarom tijd doorbrengen in de natuur goed is voor lichaam en geest.

Als je het perfecte cadeau zoekt voor de outdoor liefhebber in je leven, zoek dan niet verder! Hier zijn 15 leuke cadeaus waarmee ze nog meer van de natuur kunnen genieten.

1. Een mes van goede kwaliteit

Een mes is een van de meest essentiële uitrustingsstukken voor een survivalist of outdoor liefhebber. Het kan voor alles gebruikt worden, van het hakken van hout tot het villen van dieren. In een overlevingssituatie kan een mes gebruikt worden als gereedschap, als wapen, en als bron van voedsel. Mensen die bekend zijn met survival, weten dat het verstandig is om diverse soorten messen mee te nemen. Het klinkt misschien een beetje overdreven in de oren van wie dit nog nooit gedaan heeft maar wanneer je de wilde natuur induikt, moet je op alles voorbereid zijn. Daarnaast zijn messen geweldige gespreksonderwerpen onder mannen. Dus als je een cadeau zoekt dat echt van pas zal komen, dan is een survival mes kopen een geweldig idee!

2. Een stevige rugzak

Een rugzak is een essentieel stuk uitrusting voor iedereen die graag in de natuur vertoeft. Hij kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden, van het dragen van voorraden tijdens een dagwandeling tot het gebruik als provisorische schuilplaats in een noodsituatie. Een rugzak van goede kwaliteit is belangrijk, want hij moet stevig genoeg zijn om de slijtage van het gebruik in de wilde natuur te doorstaan. Het belangrijkste kenmerk van een goede rugzak is dat hij tegen een stootje kan is en waterdicht is. Dit is vooral belangrijk bij extremer weer, als je de rugzak lange tijd zult dragen. De rugzak moet ook veel vakken en zakken hebben, zodat je je benodigdheden zoals je mes en andere items in dit lijstje efficiënt kunt opbergen. En tenslotte is het belangrijk dat je een rugzak kiest die past bij je lichaamslengte en -vorm.

3. Een powerbank op zonne-energie

Een powerbank op zonne-energie is een mooi geschenk voor iemand die graag tijd buiten doorbrengt. Het is een draagbare oplader die gebruikt kan worden om elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, laptops en camera's op te laden. Dit is een goed cadeau voor iemand die graag foto's of video's maakt terwijl hij in de natuur is. De powerbank kan ook gebruikt worden om andere toestellen op te laden, zoals GPS toestellen en walkie-talkies. Powerbanks op zonne-energie worden steeds populairder, want ze zijn milieuvriendelijk en erg handig. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een zonne-energie powerbank van 10.000 mAh die ook nog eens water- en stofbestendig is. Daarnaast is hij ook nog eens voorzien van een ingebouwde zaklamp!

4. Een weerbestendig horloge

Een weerbestendig horloge is een geweldig mannen cadeau voor iedereen die veel tijd buitenshuis doorbrengt. Het is belangrijk een horloge te hebben dat bestand is tegen de elementen, want je weet nooit wanneer je het nodig kunt hebben. Een goede high-quality weerbestendig horloge is gemaakt om water, stof en krassen te weerstaan. Het is ook belangrijk dat het horloge een goede levensduur van de batterij heeft, want je wilt niet dat het midden op je trektocht leegloopt. Sommige horloges zijn zelfs voorzien van een SOS-knop hebben. Dit kun je gebruiken in geval van nood, en kan mogelijk je leven redden.

5. Een camelbag

Een camelbag is een prima manier om gehydrateerd te blijven terwijl je buiten bezig bent. Camelbags zijn er in alle vormen en maten, en kunnen gebruikt worden voor allerlei activiteiten, zoals wandelen, fietsen en hardlopen. Ze zijn ook perfect voor gebruik bij warm weer, want ze helpen je koel en gehydrateerd te houden. Camelbags zijn gemaakt van lichtgewicht materialen, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn op je avonturen in de buitenlucht. Ze hebben ook een wijde mondopening, waardoor je ze gemakkelijk kunt vullen met water uit een willekeurige bron. Bovendien worden veel camelbags geleverd met een drinkslang, waardoor je er onderweg gemakkelijk uit kunt drinken. De Camo Camelbag in onze shop is voorzien van een drink tube die voorlangs vast gemaakt kan worden en met handig kliksysteem open of dicht kan worden gedaan.

6. Een verrekijkers

Verrekijkers zijn een belangrijk hulpmiddel voor de survivalist en de buitensportliefhebber. Ze kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, zoals navigatie, het bekijken van wilde dieren, en algemene verkenning. Bovendien kan een verrekijker ook in een noodsituatie gebruikt worden om om hulp te seinen. Bij de keuze van een verrekijker is het belangrijk te letten op het vergrotingsvermogen en de lensgrootte. Hoe hoger het vergrotingsvermogen, hoe dichter je voorwerpen kunt zien. Het is echter belangrijk op te merken dat een hogere vergrotingskracht het beeld ook meer vervormd zal doen lijken. De lensgrootte is belangrijk omdat die bepaalt hoeveel licht er in de verrekijker kan komen. Een grotere lensgrootte zal meer licht binnenlaten, waardoor het beeld helderder lijkt

7. Een campingbedje

Kampeerbedjes zijn een mooie aanwinst voor elke collectie outdoor uitrusting. Ze zijn perfect voor kamperen, backpacken, en avonturen in de buitenlucht. Bovendien kunnen kampeerbedjes ook gebruikt worden in nood- of overlevingssituaties. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam materiaal, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn op je reizen. Campingbedjes zijn er ook in verschillende maten, zodat je de perfecte voor je behoeften kunt vinden. Een campingbedje cadeau doen aan survival en outdoor liefhebbers is altijd een goed idee. Deze veldbedjes worden vaak gemaakt van zwaar materiaal en kunnen heel wat gewicht dragen.

8. Een multitool

Multi-tools zijn een must-have voor elke buitensporter en outdoor-lover. Ze zijn perfect voor allerlei taken, zoals snijden, hameren en schroeven. Bovendien zijn multitools er in allerlei maten en vormen, zodat je de perfecte voor je behoeften kunt vinden. Multi-tools zijn doorgaans gemaakt van zwaar materiaal, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Ze zijn perfect voor elke buitenactiviteit, zoals kamperen, wandelen en fietsen. Multi-tools zijn er ook met allerlei functies, zoals schroevendraaiers, messen, en tangen. Dit maakt ze tot een veelzijdig gereedschap dat voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Hier in onze shop vind je tal van verschillende soorten en maten, zoals een Multitool creditcard, een grotere Survive in the Wild Kit en handig survival bestek.

9. Een zaklamp

Zaklampen zijn een belangrijk hulpmiddel voor de buitensporter en een zaklamp kopen is dan ook een super idee. Ze kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, zoals navigatie, het bekijken van wilde dieren, en algemene verkenning. Bovendien kunnen zaklampen ook in een noodsituatie gebruikt worden om hulp te seinen. Bij de keuze van een zaklamp is het belangrijk te letten op de helderheid en het gewicht. Hoe hoger de helderheid, hoe feller het licht zal zijn. Het is echter belangrijk op te merken dat een feller licht ook meer batterijvermogen zal verbruiken. Het gewicht van de zaklamp is belangrijk omdat het invloed heeft op hoe gemakkelijk je hem op je buitenavonturen kunt dragen. Hier in onze winkel vind je een ruime keuze aan verschillende zaklampen, waaronder ook die waterdicht en schokbestendig zijn.

10. Een first-aid kit

Een verbanddoos is een essentieel stuk uitrusting voor elke buitensporter. Hij kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden, zoals bij kamperen, wandelen, sporten en ga zo maar door. Sterker nog: het hebben van een first-aid kit is áltijd een goed idee. Bovendien kan een verbanddoos ook gebruikt worden in een noodsituatie. Het is belangrijk een verbanddoos te kiezen die licht van gewicht is en gemakkelijk mee te nemen op reis. De kit moet ook alle essentiële voorwerpen bevatten, zoals verband, gaaskompressen, en plakband. Een verbanddoos in huis hebben is ook een goed idee. Dit is omdat je nooit weet wanneer je het nodig kunt hebben.

11. Een bijl

Een bijl is een veelzijdig werktuig dat voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Hij kan gebruikt worden voor het hakken van hout, maar ook voor zelfverdediging. Bovendien kan een bijl ook gebruikt worden in een noodsituatie. Bij het kiezen van een bijl is het belangrijk te letten op het gewicht en de afmetingen. Het gewicht van de bijl is belangrijk omdat het invloed heeft op hoe gemakkelijk je hem kunt dragen en hanteren. De grootte van de bijl is belangrijk omdat hij bepaalt hoe groot het hakoppervlak zal zijn. Hier in onze winkel vind je een ruime keuze aan verschillende bijlen, waaronder bijlen die licht en gemakkelijk te dragen zijn.

12. Een stevig paar wandelschoenen

Wandelschoenen zijn een onmisbaar stuk uitrusting voor elke buitensporter en survivalist. Ze geven extra steun en bescherming aan de voeten, waardoor ze perfect zijn voor wandelingen en trektochten. Bovendien zijn wandelschoenen ook waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor nattere klimaten. Bij het kiezen van wandelschoenen is het belangrijk te letten op hun gewicht en duurzaamheid. Hoe zwaarder de laarzen, hoe meer steun ze waarschijnlijk zullen geven. Ze zullen echter ook moeilijker te dragen zijn. De duurzaamheid en het gebruikte materiaal van de laarzen is belangrijk omdat ze bepalen hoe lang de laarzen meegaan. Geef je wandelschoenen cadeau, laat de lucky man of vrouw dan in ieder geval mee gaan passen!

13. Een machete

Een machete is een veelzijdig werktuig dat in een overlevingssituatie voor allerlei taken gebruikt kan worden. Hij kan gebruikt worden voor het opruimen van struikgewas en gebladerte, het hakken van hout, en als wapen. Om effectief te zijn in een overlevingssituatie is het belangrijk een scherpe machete te hebben. Een botte machete kan in feite soms meer schade aanrichten dan helemaal geen machete, want het kost meer moeite om hem te gebruiken en kan gemakkelijk van het doel afglijden. Bovendien kan een kapmes ook gebruikt worden als gereedschap om schuilplaatsen te bouwen. Hier in onze shop hebben we een aantal verschillende soorten machetes en kapmessen voor elke situatie en voor elk budget.

14. Insectenwerend middel

Ben je op zoek naar een cadeau-idee voor iemand die veel tijd buiten doorbrengt? Zo ja, dan is insectenwerend middel een goede keuze. Insecten zijn vervelend en kunnen gevaarlijk zijn voor mensen met allergieën of andere aandoeningen. Ze brengen ziekten over als het West Nijl Virus en Zika, wat veel reizigers ertoe gebracht heeft insectenwerende middelen mee te nemen op buitenlandse reizen. Insectenwerende producten zijn er in verschillende vormen, waaronder sprays, crèmes en lotions. Sprays zijn gemakkelijk aan te brengen maar werken misschien niet zo goed tegen teken of muggen, terwijl producten op crèmebasis langer bescherming bieden tegen bijtende insecten - tot wel 8 uur! Lotions bieden ook langdurige bescherming, maar ze zijn moeilijker aan te brengen dan sprays omdat ze op de huid gewreven moeten worden.

15. Een zaag

Een zaag is een belangrijk werktuig voor iedereen die tijd buiten doorbrengt of in een overlevingssituatie verkeert. Je kunt er bomen en takken mee omhakken, waardoor hij nuttig is voor het bouwen van schuilplaatsen en het maken van brandhout. Bovendien kan een zaag ook als wapen gebruikt worden. Bij het kiezen van een zaag is het belangrijk te letten op het soort materiaal waarvan hij gemaakt is. Bovendien zal de grootte van de zaag bepalen hoe groot het werk is dat hij kan doen. Een kleine zaag is perfect voor licht werk, terwijl een grotere zaag grotere projecten aankan. Een geweldige optie is de Kershaw Taskmaster 2 - een betaalbare zaag van hoge kwaliteit die al je snoeiwerk aankan!

Dit zijn maar een paar van de leuke geschenken die je aan een outdoor liefhebber of survivalist kunt geven. Of je nu iets praktisch of leuks zoekt, er is vast wel een cadeau dat in de smaak valt. Wacht dus niet langer - ga naar onze outdoor shop en begin vandaag nog met winkelen!

Terug