opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Vis fileren als een echte pro? Kies voor een kwalitatief visfileermes

vis fileren hoe

Of je nu het liefst je eigen vis vangt of deze bij de visboer haalt alvorens je ‘m met respect bereidt op de barbecue: een visfileermes is een absolute must voor de (hobby)kok. Bij sommige mannen breekt tegenwoordig het zweet uit wanneer ze een visje moeten fileren, omdat het nogal een afgang is als je dit niet met souplesse en gemak weet uit te voeren. Feit is dat toch steeds minder mannen kennis hebben van hoe ze een vis moeten fileren. Maar jij? Jij bent niet zo’n man, toch? We kunnen er vast vanuit gaan dat jij wel weet hoe je overweg moet met een vis waar de graten nog in zitten - mits je natuurlijk de juiste tools voorhanden hebt. 

Zo’n mooi visje verpest je toch niet…?

Het ziet er niet alleen stijlvol én professioneel uit wanneer je een vis soepel weet te fileren met een speciaal daarvoor ontworpen vismes: een visfileer mes maakt het fileerproces ook nog eens stukken gemakkelijker. Elke noemenswaardige kok beschikt over een mooie messenset, maar er zijn helaas veel sets die niet over een visfileermes beschikken. Dit is dan ook de reden dat wij deze losse messen aanbieden in onze webshop, voor een mooi prijsje ook nog eens: je hebt al een hoge kwaliteit visfileer mes in huis voor 19 euro!

Ben jij het type man in de vriendengroep die de masterchef uithangt in de keuken? En sta jij altijd meteen paraat wanneer de barbecue moet worden aangestoken? Vind jij het fantastisch om bezoekjes te brengen aan de keurslager, visboer en traiteur wanneer er een bijzondere gelegenheid is en wat lekkers op tafel moet komen te staan voor het diner? Dan weten wij honderd procent zeker dat -als jij nog geen visfileermes in je keuken hebt- je die nu meteen aan moet gaan schaffen. Je zal er geen spijt van krijgen, sterker nog: je gaat er veel plezier van beleven en veel frustraties mee besparen. Het dunne, flexibele lemmet van een fileermes zorgt ervoor dat je de vis ontzettend dun kunt fileren, en je ook nog eens goed kunt ‘sturen’. 

Er zijn weinig dingen zo lekker als een vers visje dat op de juiste manier gegrild is. Extra lekker is het als je de vis in zijn hele hoedanigheid bereidt. Een nadeel hieraan, vinden veel mensen, is dat de graten nog in de vis zitten wanneer deze wordt opgediend. Jij, als echte man én masterchef, bent dan verantwoordelijk voor het fileren van de vis. Hierbij is voorzichtigheid geboden, en ook de nodige kennis is handig. Het is ontzettend zonde om een mooie vis volledig naar de Filistijnen te helpen omdat je geen flauw benul hebt hoe je de graten uit een vis moet halen zonder daarbij de vis te vernielen.

Laat je skills zien voor smaak én je gezondheid

Je visfileer mes eenmaal in huis? Dan kunnen we je nog als tip meegeven om een YouTube tutorial te kijken waarin wordt geïllustreerd hoe je op de juiste manier een vis fileert. Heel belangrijk om dit proces te vergemakkelijken is dus het aanschaffen van een vis fileermes. Deze is niet alleen een mooie toevoeging aan al je keukengerei, het maakt het fileren zodanig gemakkelijker dat je waarschijnlijk opeens veel vaker zin hebt om een visje voor vrienden of familie te bereiden. 

En zo’n visje bereiden, da’s dus niet alleen lekker, maar ook heel gezond: de laatste onderzoeken op gebied van gezond leven wijzen namelijk uit dat een dieet gevuld met veel verse, vette vis dé manier is om je lichaam gezond te houden. Een panel van gezondheidsdeskundigen – waaronder artsen, specialisten in diabetes, hartgezondheid, gewichtsverlies en voedingsdeskundigen – heeft allerlei diëten beoordeeld en gerangschikt in acht categorieën, waaruit zo’n visrijk dieet dus als beste uit de test kwam. En laten we eerlijk zijn: dat kunnen wij mannen wel gebruiken na weekenden vol bier, whisky, sigaren en al het andere wat het leven ook weer een beetje mooier maakt. 

Doe een visfileermes cadeau

Laat jij liever vóór je koken in plaats van dat je zelf in de keuken staat? Geen zorgen: een visfileer mes cadeau doen is namelijk ook nog een optie. Een fileermes weggeven is altijd een goed idee, vooral wanneer je vrienden hebt die graag in de keuken staan. Ben jij juist die gast in de vriendengroep die graag kookt, dan kan je altijd de hint laten vallen dat je eigenlijk wel zo’n mesje nodig hebt, wil je hen in het vervolg nog lekkere maaltijden voor kunnen schotelen… win-win, toch?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.