opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

103-jaar oude vrouw verslaat corona en tikt meteen een biertje naar achteren

bieroma

Nu we het coronavirus in Nederland redelijk onder controle lijken te hebben, worden in de Verenigde Staten juist weer recordaantallen van nieuwe besmette personen gehaald. Kortom: er kan nog niet écht gejuicht worden, maar soms is het ook weleens goed om het positieve nieuws te bekijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 103-jarige oma uit Massachusetts in de VS? Zij versloeg corona als een heuse baas én vierde het geheel in Hop-stijl met een ijskoud biertje. 

Bud Light to the rescue! 

De naam van deze Bud-oma? Jenna Stejna. Ze werd helaas net als vele andere ouderen getroffen door het dodelijke virus, maar wist er na een flinke strijd toch bovenop te komen. Ze werd enkele weken geleden met een lichte koorts naar een aparte afdeling gebracht, maar bleek uiteindelijk dus corona onder de leden te hebben. Een helse strijd volgde en Stejna nam zelfs al afscheid van haar familie... 

Maar op 13 mei kwam er goed nieuws: Stejna was hersteld. “Deze pittige oude Poolse oma heeft het coronavirus officiëel verslagen”, zei de man van haar kleindochter. De overwinning op het virus werd vervolgens op Hop-waardige wijze gevierd: met een ijskoud biertje. Het personeel regelde namelijk zonder twijfel een smakelijke Bud Light - een favoriet van de vrouw. Benieuwd hoe de oude bazin het biertje achterover tikt? Check dan snel de video hieronder!

 

Fotocredits: Gunn familiefoto via Wicked Local

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.