opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

5 luxe karaffen voor het bewaren van je favoriete dranken

5 luxe karaffen voor het bewaren van je favoriete dranken

De perfecte accessoire om de bar van elke drankliefhebber compleet te maken is een elegante karaf. Onze selectie biedt een scala aan stijlen, kleuren en maten, zodat je altijd een karaf kunt vinden die past bij de stijl van jouw interieur of mancave. Deze luxe karaffen zijn vooral ideaal als je graag feestjes of bijeenkomsten organiseert waar veel gasten zullen nippen van hun favoriete drankje! Bent jij het ook beu om je whisky, bourbon, cognac of rum in een saaie karaf (of in de fles) te bewaren? Op zoek naar iets extravaganters? Bekijk dan snel onderstaande 5 luxe karaffen, of klik hier voor al ons glaswerk. Proost!

Deluxe Diamond decanter set - 850 ml - €59,-

De Deluxe Diamond Decanterset is een nieuwe toevoeging aan onze whiskykaraffen en maakt het inschenken van je drank gemakkelijk met zijn stevige basis. De kristalheldere karaf bevat 850 ml, lichtgewicht, duurzaam glas dat niet breekt als je eruit schenkt. Ook aanwezig is een gegraveerd houten dienblad dat speciaal ontworpen is om de diamantvormige whiskyglazen op hun plaats te houden bij het inschenken. De Deluxe Diamond Decanterset biedt niet alleen geweldige kwaliteit, maar heeft ook een elegant ontwerp dat speciaal gemaakt is voor wie plezier beleeft aan het drinken van zijn favoriete likeur of drank. Deze karaf is niet alleen geweldig voor je eigen man-cave, het maakt ook nog eens een perfect cadeau voor whiskyliefhebbers.

Buddha Decanter - 1 L - €35,-

Als je een geschenk zoekt om iemand te geven die graag drinkt, maar ook veel liefde en vrede verspreidt, dan is deze mooi bewerkte Boeddha karaf perfect. En, er kan tot 1 liter whisky in, zodat hij of zij zich tijdens het hele proces lekker zen zal voelen. Geef hem of haar het geschenk van verlichting bij elke gelegenheid! De Boeddha karaf maakt ook van je eigen woonkamer een prachtige plek. Laat de sereniteit over je heen spoelen terwijl je geniet van de goddelijk delicaat geurende whisky uit dit voortreffelijke stuk. Als één glas je door een ongelukkig toeval minder dan kalm en vrolijk laat voelen, vrees dan niet; er zijn er nog genoeg die speciaal voor jou in de rij staan!

Deluxe Globe decanter set - 850 ml - €59,-

De Deluxe Globe Decanter Set is even oogstrelend als functioneel op elke salontafel of in elke man-cave. Deze prachtige decanteer set bestaat uit een klassieke wereldbolvormige karaf en twee bijpassende glazen die stevig rusten in de halvemaanvormige houten standaard. Het prachtige ontwerp toont een kaart van de wereld, met daarin een ouderwets schip, allemaal in kristalhelder glas geblazen door bekwame ambachtslieden die elk detail langs de rondingen hebben vastgelegd. Je zult trots zijn om dit schitterend vormgegeven stuk uit te stallen waar je ook vrienden en geliefden te gast hebt voor een diner of een drankje!

Diamond Decanter - 850 ml - €29,-

Dit is de iets minder uitgebreide versie dan die hierboven, maar net zo luxe! Voor de whisky- en bourbonkenner in je leven is deze glazen karaf een geweldig cadeau-idee. Hij wordt geleverd met een luxueus massief rood eikenhouten voetstuk dat met de hand gesneden is, waardoor hij zowel mooi is om te zien als duurzaam om nog jaren mee te gaan. De Diamond Decanter is een prachtig kunstwerk dat niet alleen de smaak en het aroma van je whisky of bourbon bewaart, maar ook een uitstekend gespreksonderwerp is voor elke bijeenkomst. Niet alleen is deze karaf geweldig om drankjes in te bewaren, hij kan ook dienen als een prachtig middelpunt in elke kamer als je de boel wat interessanter wilt maken! De karaf heeft een inhoud van 850 ml.

Skull bottle - 1L - €19,-

Dit product is een symbool van dapperheid en moed, want je drinkt uit de schedel die eens aan je vijand toebehoorde. Nou ja, ongeveer dan. Je maakt in ieder geval flink wat indruk op je gasten door een heerlijk drankje te serveren uit deze edgy glazen fles. Vul de karaf met whisky, bourbons, cognac of wijnen en schenk uit in prachtige glazen (of bijpassense doodshoofd shotglaasjes!). De Skull Bottle is perfect voor Halloween feestjes, maar staat ook geweldig in een man-cave met rock of punk-thema. Daarnaast heb je hem al voor 19 euro in huis - een mooi prijskaartje voor een cadeau voor een van je whiskyliefhebbende vrienden of kennissen!

Terug