opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

5 must-have items voor de fanatieke sportschutter

schietsport accessoires

Noem jij jezelf een fanatieke sportschutter? Sta jij liever op de schietbaan dan op het voetbalveld? Of heb je in je achtertuin al honderden doorzeefde blikjes liggen? Is het antwoord op minstens één van deze vragen 'ja', dan is dit artikel voor jou bedoeld. Vandaag gaan we het namelijk hebben over een aantal must-have items en accessoires voor iedereen die is geïnteresseerd in de schietsport, of je nu met echte vuurwapens schiet of liever thuis met een airsoft gun aan de slag gaat. Hieronder bespreken we een aantal must-have items voor iedere sportschutter. Lees je mee?

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Een schietbril

Safety always comes first, zeker in de schietsport. Daarom starten we dit lijstje ook met een absolute must-have voor elke amateur en professionele sportschutter: een schietbril. Deze AHG Schietbril is niet alleen een zeer sportief uitziende schietbril maar biedt tevens een goede bescherming aan je ogen en verhoogt daarnaast het contrast van je gezichtsveld. Dit soort schietsport accessoires zijn ideaal voor schietbanen of juist wanneer je in je achtertuin met meer (of minder) licht aan het schieten bent. Een schietbril is essentieel voor het veilig schieten met een wapen, en op de meeste schietbanen is het tevens verplicht om er een te dragen. Een no-brainer dus, en we raden zelfs aan een back-up bril in je auto te laten liggen!

Een gehoorbeschermer

Als we het over veiligheid hebben, dan hebben we het niet alleen over mogelijke rondvliegende kogeltjes, houtsplinters of vonkjes. Ook je oren dienen tijdens het schieten goed genoeg beschermd te zijn, en dat doe je met een gehoorbeschermer. Onze Caldwell E-Max Pro FDE gehoorbeschermer reduceert het geluid met 23 dB en is zowel geschikt voor schieten met airsoft wapens als het schieten met vuurwapens. Daarnaast zijn deze gehoorbeschermers voorzien van een stereo audio aansluiting, waardoor het mogelijk is en blijft om hoge kwaliteit audio-stereogeluid te ontvangen. Daarnaast zorgen de zachte kussens voor optimaal draagcomfort.

Een schutterskist

Niets is vervelender dan lekker te willen schieten, maar je spullen niet te kunnen vinden. De aanschaf van een handige schutterskist of schutterstas is dan ook een must-have voor iedereen die fanatiek met de schietsport bezig is. In zo'n tas of kist sla je eenvoudig al je schuttersbenodigdheden en -accessoires op, zoals je schietbril, gehoorbeschermer, munitie, targets en schoonmaakmiddelen. Onze AHG 537 Plano Shooters Case biedt daarnaast gespreide steunen om je geweer in te plaatsen zodat je deze eenvoudig schoon kunt maken. Ook komt hij met een uitneembare lade voor kleinere accessoires, zoals bijvoorbeeld knalpatronen en luchtbuks kogeltjes.

Targets en schietdoelen

Heb je je safety-gear en accessoires op orde? Dan is het tijd om te gaan knallen! Maar waarop? Nou, gelukkig is er genoeg om op te schieten en hoef je écht niet in de weer met bierblikjes of watermeloenen. In onze schietsport webshop hebben we namelijk een groot assortiment targets en schietdoelen, variërend van targets voor airsoft wapens tot targets voor groot-kaliber vuurwapens. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Swining Metal Target van Caldwell? Die is geschikt tot vuurwapens met kalibers oplopend tot maar liefst .45 ACP. Een populair items voor luchtbuks-fanaten is de Power Tower van Ram die schietdoelen biedt voor elk niveau schutter. Wil je van een afstand direct zien hoe je geschoten hebt? Kies dan voor zogenaamde Splash Dot Schietkaarten.

Richtmiddelen

Wil je je schutterspraktijken naar een hoger niveau tillen? Of wil je je luchtbuks-, airsoft- of vuurwapens voorzien van state of the art technologie? Dan zijn de steeds beter wordende richtmiddelen een must-have om uit te proberen. Voeg bijvoorbeeld een Red Dot vizier toe aan je wapen om nóg beter te kunnen richten, of maak gebruik van een Tactical Lamp Element om ook in donkere ruimtes altijd je doel te vinden. Daarnaast hebben we ook richtmiddelen in de vorm van lasers én hebben we zelfs een schietsport nachtkijker voor je in de aanbieding.

Terug